Prvo, pitanje: o kakvoj opciji "po slučajnom izboru" pričate, ja je nigde ne videh?
Drugo, predlozi:
1. UKINUTI ili MAKNUTI POPULARNE
2. Ubaciti listu najnovijih koja će stalno biti u gornjem desnom ćošku kao nekada davno.
3. Vratiti grobalj (ne shvatam ni jedan razlog zbog kog bi groblje bilo nedostupno svima a na groblju leži pravo blago).
4. Vratiti brojčanik stranica i na vrh liste, radi komfora pretrage.
5. Mali stilski predlog: da se opcija "Napravi" pomeri u levu stranu do opcije "Čet" a da se odmakne od "Profil" jer ovako malo stvara zabunu, kao da se "Napravi" odnosi na "Napravi profil" (nije mnogo bitno ali ako su sve stvari vezane za sadržaj na levoj strani trake a stvari vezane za profil na desnoj strani trake, Oopcija "napravi" pripada levoj strani).
Ovako:
da se zaposli jedna vukajlijašica i jedan vukajlijaš prijatnih glasova, dobro da im se plati da čitaju SVE definicije, onda da se to sve snima, i da ima neko dugmence gde se klikne da se pusti snimak ko hoće i onda može da sluša definicije u autobusu, kod kuće dok ukućani gledaju seriju ili fudbal, na poslu, na bazenu, u teretani, u prodavnici, svuda gde je ljudska noga kročila ili će tek kročiti. Možda bi čitanost i dalje bila na niskom nivou, ali zato bi slušanost znatno porasla.
A zašto ne otići i korak dalje, pa onima koji ne žele da se zrače buljenjem u ekran, jednostavno prepričati poster?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Meni dobra, ništa joj ne fali.
pa da se ne vidi sta je moderator stavio naravno, a da je dovoljno da bar jedan glasa protiv ili tako nesto, a i valjda umeju da ne podlezu supkanju
Prvo, pitanje: o kakvoj opciji "po slučajnom izboru" pričate, ja je nigde ne videh?
Drugo, predlozi:
1. UKINUTI ili MAKNUTI POPULARNE
2. Ubaciti listu najnovijih koja će stalno biti u gornjem desnom ćošku kao nekada davno.
3. Vratiti grobalj (ne shvatam ni jedan razlog zbog kog bi groblje bilo nedostupno svima a na groblju leži pravo blago).
4. Vratiti brojčanik stranica i na vrh liste, radi komfora pretrage.
5. Mali stilski predlog: da se opcija "Napravi" pomeri u levu stranu do opcije "Čet" a da se odmakne od "Profil" jer ovako malo stvara zabunu, kao da se "Napravi" odnosi na "Napravi profil" (nije mnogo bitno ali ako su sve stvari vezane za sadržaj na levoj strani trake a stvari vezane za profil na desnoj strani trake, Oopcija "napravi" pripada levoj strani).
Advokado udjes u bilo koju defku i imas sastrane sledeca po slucajnom izboru
Ја то због других. Све што овде радим је у интересу сајта уопште. хехе
Морао сам ставити, макар ми била и обрисана: http://vukajlija.com/reakcije/138692
Ovako:
da se zaposli jedna vukajlijašica i jedan vukajlijaš prijatnih glasova, dobro da im se plati da čitaju SVE definicije, onda da se to sve snima, i da ima neko dugmence gde se klikne da se pusti snimak ko hoće i onda može da sluša definicije u autobusu, kod kuće dok ukućani gledaju seriju ili fudbal, na poslu, na bazenu, u teretani, u prodavnici, svuda gde je ljudska noga kročila ili će tek kročiti. Možda bi čitanost i dalje bila na niskom nivou, ali zato bi slušanost znatno porasla.
A zašto ne otići i korak dalje, pa onima koji ne žele da se zrače buljenjem u ekran, jednostavno prepričati poster?
Ok, vidim da su "Popularne" najnepopularnije, kakva ironija :) Uklonio sam ih...
Daj nam svima moderatore!!!
Fala Turska kafo, sad videh i nije loše uopšte (i ostale opcije su dobre, mada ne shvatam baš kako neke od njih funkcionišu).
Da si napravio onaj interaktivni meni ko na mondu pa ajd ovo sad ko daje 2002a
То, мајсторе! Сад замени позицију најновијим и одабраним. хехе
Ćao "POPULARNE". E sad, kada smo na odabranim, logično je da sa desne strane stoji spisak najnovijih i obrnuto :)
Ukinuti pratilačke definicije, bolje će se čitati najnovije.
такое бре
Turaj nesto u picku
to kaizene
Ukinuti pratilačke definicije, bolje će se čitati najnovije.
ukinuti tebi interenet, šta hoćeš više koju pizdu materinu?
Kazane napravi neki program u kojem bi svi mogli da podesavamo vukajliju kako nam odbovara. To je najpostenije.
ja sam i prestao da pišem, jer me nerviraju popularne, i što reče Jebač, savršene su za varanje skroz... velika rupa