Nova verzija

1. Ne ukidati pratilačke!

2. ЕКТИМ

Морао сам ставити, макар ми била и обрисана: http://vukajlija.com/reakcije/138692

Не би требало. Укинули популарне, сад мо'ш и нови садржај да рекламираш по некој логици...

3. da se zaposli jedna vukajlijašica i jedan vukajlijaš prijatnih glasova, dobro da im se plati da čitaju SVE definicije

može, ja imam radijski glas, a ionako sve čitam - eto mi kinta :)

4. Sa strane svake definicije staviti sliku nektar soka u tetrapaku. Tebi bi donelo pare a krajsler bi se prijatnije osecao.

5. I da se vidi ko je šta odabrao, skoro svi modovi su se složili da ne smeta :)

6. Ok, vidim da su "Popularne" najnepopularnije, kakva ironija :) Uklonio sam ih...

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/champagne.gif

7. Ćao "POPULARNE". E sad, kada smo na odabranim, logično je da sa desne strane stoji spisak najnovijih i obrnuto :)

Ima smisla. Sređeno!

8. Sa strane svake definicije staviti sliku nektar soka u tetrapaku. Tebi bi donelo pare a krajsler bi se prijatnije osecao.

aahhahahahhaahahahahahahahaha

9. (....KrajsleR...)
    Leteći medvjedić
    Ukinuti pratilačke definicije, bolje će se čitati najnovije.
    ukinuti tebi interenet, šta hoćeš više koju pizdu materinu?

Рече човјек који је обожавао да "утјерује" у популарне.

10. Све популарне досад да се обришу хахахаха

11. Све популарне досад да се обришу хахахаха

slobodno! :D
    ionako nikad nisam ni imao u popularnim lol

12. Кад одаберем опцију да поређа моје дефиниције по популарности, не може да отвори коментаре, ето, једина примедба досад с моје стране

13. ja sam i prestao da pišem, jer me nerviraju popularne, i što reče Jebač, savršene su za varanje skroz... velika rupa

ovo sto rece Bandi.. bacim neki fristajl samo kad mi je dosadno

14. Јамајчанин

Све популарне досад да се обришу хахахаха

slobodno! :D
    ionako nikad nisam ni imao u popularnim lol

Чек', чек'... ја сам им'о једну-две.. Е онда нећемо. :Д

15. Чек', чек'... ја сам им'о једну-две.. Е онда нећемо. :Д

jbg nemam ja toliko veza kao ti :$

16. Гледам неку дефку међу новима, има 12 оцена за сат времена.
    ТО НИСАМ ВИДО ОДАВНО

17. I da se vidi ko je šta odabrao, skoro svi modovi su se složili da ne smeta :)

Evo i ovo je sređeno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.