kaizen
I da se vidi ko je šta odabrao, skoro svi modovi su se složili da ne smeta :)
Evo i ovo je sređeno.
Ово баш и није најпаметнија одлука. Одмах ће се наћи неки да коментаришу види га (име модератора), он само одабира овоме, мени неће нико и остале глупости. Стално ће се водити полемике око тога. Уосталом, кога брига ко је шта одабрао. Ако је неко модератор, има право да бира шта му воља.
Uvedi da piše ispod ordenja koliko ima odabranih iz kategorija. Ovako ne znamo koliko ko tačno ima.
I
Kad klikneš na autorove definicije/postere/reakcije, da se otvori posebno odabrane i posebno one koje nisu. Tipa neki tab, fazon kao ovo o čemu se ovde raspravlja.
Pošto imamo slučajeva da i ima onih koje nisu odabrane a imaju bolje ocjene od odabranih. Ovako da se zna koje su i koliko ih ima.
Bravo Kaizene. Kako ti sve znaš uopšte da menjaš ovo? Pozdrav.
Inače sviđaju mi se promene. Da mi se Jebač skine skurca više sa popularnima i nameštanjem. Svako dobro.
Сјебана је верзија за телефоне. Код мене у Хрому на фону се слике и видео клипови линковани виде само колико је узак прозор. Одсече остатак са десне стране, а не може да се одзумира. Неко је већ рекао да фале бројеви за странице на форуму.
ako može vrati ono da se na listi pored najpopularnijih autora vidi i koliko imaju glasova za definicije.
znam da je već bilo u beloj verziji. neće da šteti.
Da se ukinu predlozi za poboljsanje sajta
Da pustiš novu verziju bar 2 dana da vidimo kako izgleda, kontam ako imaš spremnu nije ti frka uraditi to a realno šta imaš izgubiti.
I da se vidi ko je šta odabrao, skoro svi modovi su se složili da ne smeta :)
Evo i ovo je sređeno.
Ово баш и није најпаметнија одлука. Одмах ће се наћи неки да коментаришу види га (име модератора), он само одабира овоме, мени неће нико и остале глупости. Стално ће се водити полемике око тога. Уосталом, кога брига ко је шта одабрао. Ако је неко модератор, има право да бира шта му воља.
kajzene,
u najnovijim definicijama, stavi neke defke po slučajnom izboru sa strane, a ne da budu najnovije, ako me razumeš...
Evo i ovo je sređeno.
E ovo je odlično!
I da iskoristimo ovo tvoje dobro raspoloženje vrati groblje za sve lolo
Evo i ovo je sređeno.
http://i.imgur.com/ySctyyl.png
dajem pola godine, dodjite na kafu makar, red je
Па Митке, свеједно се већином знало ко је шта одабрао.
Daš jedan prst - oni hoće celu ruku...
Ne znam što sam se sad ovoga setio.
Е до јаја, Кајзене, још само мене думодујеш и да ти сајт процвета кеке.
GROBLJE ZA SVE.
I budi vise na sajtu. Kad si tu svi se prave fini. Evo za ova 2 sata mi niko majku nije opsovao.
I ovo Kaizene:
I
Pošto imamo slučajeva da i ima onih koje nisu odabrane a imaju bolje ocjene od odabranih. Ovako da se zna koje su i koliko ih ima.
KAIZEN SREĐUJE!
http://www.blogograd.org/wp-content/uploads/2013/02/vatromet.gif
Bila je otvorena tema pogađanja, uglavnom pojma niste imali :)
Banovati Makaronca jer se kurči što ima krune i pregled groblju.
nema nacina da se ode na najnovije definicije!!!
Bravo Kaizene. Kako ti sve znaš uopšte da menjaš ovo? Pozdrav.
Inače sviđaju mi se promene. Da mi se Jebač skine skurca više sa popularnima i nameštanjem. Svako dobro.
Сјебана је верзија за телефоне. Код мене у Хрому на фону се слике и видео клипови линковани виде само колико је узак прозор. Одсече остатак са десне стране, а не може да се одзумира. Неко је већ рекао да фале бројеви за странице на форуму.
ako može vrati ono da se na listi pored najpopularnijih autora vidi i koliko imaju glasova za definicije.
znam da je već bilo u beloj verziji. neće da šteti.
Zašto moderator sam sebi odabira defke?
Срета-Штета
Bila je otvorena tema pogađanja, uglavnom pojma niste imali :)
Нисам био ту. Углавном, кад сам проводио више времена овде и више читао и пратио шта ко коментарише, већином сам знао и да проценим ко је шта одабрао.