Nova verzija

1. Дрогирана Веверица
    И Кајзене, намести да кад кликћем по темама на форуму, да ме баца на мој последњи пост на тој теми да бих могао нормално да пратим наставак. Први и последњи пост свакако није тешко наћи.

Napravi, bre, više ovo, predlažemo godinama. Ako je neka tema mega giga aktivna treba mi šurnaest godina da pronađem svoj post.

Јамајчанин
    OMOGUCI I NAMA SMRTNICIMA DA VIDIMO GROBALJ

PODHITNOOBAVEZNO! Il mi odaberi još samo 18 definicija pa da i ja groblje viđam. Hehehehe...

2. Kajzene, jebemmulebac kruti, razdvoj komentare posebno da budu d/p/r
    i ovako mi je teško da se snalazim a kamoli sad... pa uvaži nekad i moj predlog detemugumeno... ako sam konj nisam ovan

3. znam da nece biti nista od toga ali eto, da se ukljucim u diskusiju

ili da bar u okviru taba posteri sa desne strane ispod sličica najnovijih postera stoje najbolje rangirani autori, recimo top10 (sa linkovima ka njihovim profilima), a klikom na naslov:top 10 posterdžija (ili kako već) odlazi se na kompletnu listu kao što postoji i za definicije. Isto i sa reakcijama.
    http://vukajlija.com/forum/teme/60169-predlog-rangiranje-autora?strana=2#post_2701782

4. VRAĆAJ DEDINU SLIKU!

5. Ljudi recite da ste to čuli od Jebača i da i on misli isto tako i biće uvaženo :DDD

6. Каизене, ово што Селена каже. Ако нећеш да уводиш то, дај нам бар објашњење зашто нећеш.

7. Било би заиста добро да су раздвојени коментари за дефиниције, постере и реакције, па свако да гледа оно што га интересује.

8. Сад кад крену...

9. Pa kad je toliko lako napraviti reakciju i poster za odabranu, ajde onda mađije humorske napravite pa ne kukajte za pehare i krune. Licemjerni ljudi, samo pakšu svoj gledate! Serem vam se u vaših 26 definiicja! Samo znate da serete!

10. Može li se na profil izgeglica sa sajta staviti logo Crvenog krsta, da se možemo prepoznati, pošto su vukajlijaški Srbijanci diskriminatori?

11. Ja mislim da je trebao da ostavi popularne POSTER i REAKCIJE.

12. Brate svako pravi ono što voli i što mu je najlakše da uradi. Ja imam 170-ak definicija i kažem da je mnogo lakše da napišem definiciju nego napravim dobar originalan poster. Neki autori se sa pravom žale da nisu dovoljno cenjeni ako rade samo sa posterima i reakcijama, jednostavno definicije ih ne zanimaju i šta sad.
    I Makaroncu je sigurno lakše da uradi dobar i smešan poster, jer se navikao. Definicije su mu možda druga strana, slabija.

13. A mogao bi da uvedeš i da u polju u kom se kucaju postovi i komentari ostane napisano u slučaju da u trenutku pukne sajt, net šta god. Milion puta mi progutalo post na forumu, obavezno neki kilometarski a to je sranje. To skoro po svim forumima ima da ostane sve iskucano u polju dok se post/komentar ne objavi i definitivno na forumu.

14. Ово није сајт за постере и реакције него дефиниције. Постери и реакције служе само да одржавају посету како се не би угасио.

15. Pa jebiga, znači da su one značajnije za sajt i uopšte za Kaizena a ne definicije. Bijeli međedi na sajtu.

16. Idukurac promeni mi boju samo od sebe ja reko crko mi monitor. Vrći staru zelenu odma sada odma!

17. kamene, idi na radioaktivn, to je ta boja

18. 1000 za Kafanu realno. Da ne upadaju botovi i sa duplaka leče svoje komplekse.

19. Каизене, ово што Селена каже. Ако нећеш да уводиш то, дај нам бар објашњење зашто нећеш.

Teško je. Ali probaću...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.