Nova verzija

1. razdvoj komentare postera defki i reakcija leba ti

2. ako bi moglo da se stavi dohodak ispod autorove slike i koliko je dobar danas

3. aj obrati se i meni pa da sve ide u pizdu lijepu materinu.
    ja ti kažem da si bezobrazan jer zarađuješ na nama a ne možeš se udostoji da porazgovaraš sa popularima van ovih zajebancija.

4. Ево и ја сам за раздвајање. Или чак најбоље да вратиш да буду само коментари за дефке к'о пре.

5. razdvoj komentare postera defki i reakcija leba ti

Ovako je zanimljivije :)

6. kaizen
    Teško je. Ali probaću...

Skoro svi forumi to imaju, nači moš i ti probati to napraviti. VERUEMO UTEBE!

I groblje i groblje da vrneš nama nesposobnima.

7. Kaizene ne pije ti vodu ovo...

8. ja ti kažem da si bezobrazan jer zarađuješ na nama a ne možeš se udostoji da porazgovaraš sa popularima van ovih zajebancija.

A šta radim nego ceo dan razgovaram i menjam u skladu sa kritikama?

9. Što se tiče komentara, to je uvod u promenu... Ubaciću 3 checkboxa sa strane gde će moći da se štiklira koji komentari da se prikazuju... Ali ne verujem da će to biti danas, već za koji dan.

10. A šta radim nego ceo dan razgovaram i menjam u skladu sa kritikama?

pa što i mene ne poslušaš lebamupoljubim... il me bar oteraj u kurac ki čovek

još jedan predlog: kad ti neko pošalje PVT, daj bar nek iskoči neko pisamce il' tako nešto

11. gugi, poslo ti kajzen pvt:
    TERAJ SE U KURAC
    lolata

12. još jedan predlog: kad ti neko pošalje PVT, daj bar nek iskoči neko pisamce il' tako nešto

Da, to je odavno na spisku... Uskoro.

13. e, nemoj. super je ovako kad su svi zajedno, zanimljivije :D

14. ceo dan

pogodio si samu suštinu. nakon milion godina.
    podvališ nam ove mrvice a mi ti brašno dajemo. ne zaboravi ovo.
    uživaj.

15. Sacam se sjetila na šta me podsjećaju ove crtice između kafane i Vukajlije... Na ovo, kad neće dučita stranicu
    http://www.dodaj.rs/f/2O/Po/4fXqYRlK/capture.png
    http://www.dodaj.rs/f/28/HF/2Ls2dvYD/capture.png

16. e, nemoj. super je ovako kad su svi zajedno, zanimljivije :D

Pa i kad uvedem te čekboxove biće zajedno, samo ko hoće moći će i da razdvoji.

17. Већ ми недостаје Жајк на чету :(((((

18. još jedan predlog: kad ti neko pošalje PVT, daj bar nek iskoči neko pisamce il' tako nešto

I da ženski glas izgovara: ,,Stigla ti je porukica''.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.