Nova verzija

1. još jedan predlog: kad ti neko pošalje PVT, daj bar nek iskoči neko pisamce il' tako nešto

Previše je to, još će neko da traži i seen on

2. i, kad već slušaš prijedloge, umoduj marka (iliti yeahbatcha), zaslužio je :D

3. pogodio si samu suštinu. nakon milion godina.
    podvališ nam ove mrvice a mi ti brašno dajemo. ne zaboravi ovo.
    uživaj.

riho, aj nemoj da si dezurni trol i prozivac po forumu gde god da se nadjes i o cemu god da je rec i prestani da ponasas ko totalni kreten.

4. nerviras me odavno.

5. ko te jebe. nerviraš i ti mene.
    nije ovo trol, ovo su činjenice. prestani se ulizivati, ne plaća te.

6. ne jedi govna, ne ulizujem se, nego si u stanju na sve da se poseres. ovde si mi zapao za oko po milioniti put.

7. čim mu vidiš sesi avatara mora da ti zapadne za oko :)

8. Колико је само глупо ово за коментаре. Ови са постера и реакција има да силују...

9. Сејо, јеси пустио сузицу због популарних? :'(

10. ne jedi govna, ne ulizujem se, nego si u stanju na sve da se poseres. ovde si mi zapao za oko po milioniti put.

reče mi kompleksaš koji je mijenjao nazive navijačkih tema samo kako bi izazvao histeriju prisutnih. ne diram te, ne kršim pravila. skloni se.

11. Ситан баг: Кад се оцени дефиниција и појави се надимак аутора, не може да се кликне ни на надимак, ни на "xy коментара". Кад се рифрешује, онда шљака.

12. Одахн'о сам. Не морам више да читам твоје молбе за сплу...

13. ЈОШ ЈЕДНА СТВАР КАЈЗЕНЕ
    Кад ми са пехаром кликнемо на линк неке обрисане дефиниције, појави се оно "Strana je uklonjena ili nikada nije ni postojala". Дакле, можемо да видимо само списак дефиниција, не и коментаре на њих као што је могло некад док су ктитори могли на гробље. Ако те не мрзи да оправиш, већ сам пријављивао баг.

14. Prethodna verzija je bila mnogo, ali mnogo bolja. Šta je sa ovom razmućenom šućmurasto groblje bojom? Isto ova crna daska na vrhu nema veze ni sa čim. Odudara mnogo a jos i nema niti jedno kasvetno dugme na njoj.

Jedino pozitivno je ova opcija "napravi" da ne mora za sve posebno da se ide. Sve u svemu može mnogo bolje.

15. DE JE PRETRAGA?

edit: NAŠO

16. hahaha cim su ,,nove promene,, i sranja odmah znajte da nam se nesto oduzima,nikako dodaje
    zasrto sakatis sjt malo po malo?
    kakvih 1000 poena za kafanu,najjace glave koje posecuju kafanu imaju ispod 1000...sad ostajemo samo mi jedni te isti smaraci

17. Једино што ми се не свиђа су ови коментари, остало је више-мање кул. И ово за гробље би било добро, па да може да се и линкују дефке...

18. WOW, smogovci, ne znam jeste li upratili ali sad ti piše pored d/p/r ko je odabrao

pofala!

edit:
    urrad, voljena skripta moja, duša od otvorenog koda, pače algoritamsko... mi odabro pola postera
    VLAST KOMPJUTERIMA, JEBI ANALOGNE MODERATORE!!!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.