Nova verzija

1. Ej, nije promašila temu, objasnio sam :)

2. Odlicno za boju.

3. Одлична је ова нова верзија. Можда би се у некој идућој предизборној кампањи могла додати опција неоцјењене, али на профилу аутора.

4. Ej, nije promašila temu, objasnio sam :)

Thanks, mada me nebi cudilo i da sam prolupala.

Elem, kad se vec slusaju sugestije - pretraga Foruma?

5. А и контам да ово "направи" није довољно упадљиво за неког новајлију, плус ове цртице беспотребне.

Обоји "направи" жутом бојом да одскаче од осталих опција.

6. шта бре има новајлије да праве било шта

7. И то што кажеш, укинути новајлијама да праве било какав садржај на сајту, док не скупе 10 поена.

8. Smorio sam se. Zašto nova verzija izbacila tu mogućnost?

9. Vrati ovo, da bude vidljivo sa svakog dela sajta. Baš nedostaje...

http://www.dodaj.rs/f/3O/ah/Ijf0JrQ/najnovijedefke.jpg

10. И то што кажеш, укинути новајлијама да праве било какав садржај на сајту, док не скупе 10 поена.

Dobra fora.

Možda ne bi bilo loše ni da se pri logovanju ukuca JMBG, da bar sigurno znamo koji su kome dupli.

11. Vrati ovo, da bude vidljivo sa svakog dela sajta. Baš nedostaje...

Slažem se i ja sovim.

I samo da napomenem, mislim da nisam do sad rekla. Kaizene dai groblje!

12. Nek da makar da svako vidi svoje groblje. Nije ni to loše.

13. E da, malo bolji CSS za ove padajuce menije, ovako izgleda mnogo neozbiljno, podvuceno, pa kad kliknes belo.

sta sam sad napis'o jebes mi sve....

14. Majmunčino počeo si mnogo da smaraš, nemoj da ti mama rodi brata u poodmaklim godinama.

15. Smatraj se prijavljenim.

16. Smatraj se nagutanim sperme.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.