Nova verzija

1. Nek da makar da svako vidi svoje groblje. Nije ni to loše.

Kako si me zajeb'o sad, ja mislila stvarno ima opcija.

2. cekaj ako je ovo nova verzija kako izgleda stara

3. Kad budu zadušnice, javite se, da Vas vodim na groblje.

4. Hehe, šaljivo, kolega, šaljivo.

5. Imam pqr zamerki za funkcionisanje sajta na telefonu. Ne znam da li je pisano, verovatno jeste, al' nije zgoreg ponoviti:
    Ne valja što kad se uđe na "poslednje aktivne teme" nema vremena posta (mada mi se čini da je sinoć bilo), pa ne može da se ode na poslednji post odmah. Dobra je stvar što su vraćeni brojevi strana, lakše je listanje, toga sinoć nije bilo.
    Slike na forumu u "uspravnom modu" na telefonu su očajne. Vidi se trećina, eventualno polovina. Kad se telefon okrene nešto je bolje, al' opet nije sjajno. Valja to opraviti.
    Generalno, forum treba više prilagoditi, imam još nekih zamerki al' verujem da je o njima pisano.

6. Kad god udjem na novi sadrzaj zumira se sadrzaj i kad smanjim ostane bijelo sa strane. Hocu novu verziju bez gresaka rajt nau! :P

7. (....KrajsleR...)
    Nek da makar da svako vidi svoje groblje. Nije ni to loše.

Šta ću gledati svoje, samo da vata transfer blama od prvih definicija. I od ovih što imam bih si obrisala jedno 98 posto. GROBLJE ZA ŠIROKE NARODNE MASE!

8. GROBLJE ZA ŠIROKE NARODNE MASE!

+1

9. И под обавезно да се укине оно чекање од пола сата између прављења реакција, макар за ауторе са неким орденом.

Шта мени значи ако имам 50 покушаја за реакције кад физички не могу да их искористим рецимо.

10. Шта мени значи ако имам 50 покушаја за реакције кад физички не могу да их искористим рецимо.

bila je odavno tema na tu temu, al su je naravno smorili.

11. Dobra je to stvar, uvijek mi dobro dođe kad se "sat vraća unazad".

12. Ukinuti reakcije i reagdžije?

13. Onda si i sajt ukinuo i nećeš imati đe da se kurčiš po internetu

14. Oduševljen "slučajnim izborom", svaka ti dala.

15. gdje je taj slučajni izbor, šta pričaš ti

16. Klinkni na bilo koju definiciju i pogledaj desno, pre dugmeta "dalje".

17. zašto nemožemo da se vraćamo po dve, tri stranice unazad po forumu nego samo po jedna? Čini mi se da je moglo pre.

18. Кад узмеш да читаш дефиниције, горе десно имаш како желиш да ти избацује сљедећу дефиницију, па је једна од опција случајни избор.

19. Makaronac
    Onda si i sajt ukinuo i nećeš imati đe da se kurčiš po internetu

Bešte bre plagijatori

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.