Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kaizene, nisi svjestan kakav si razdor u jednoj pravoslavnoj porodici napravio davanjem mod pozicije onoj koja rađa, a ne njemu, njemu koji brani!
Don't kill the messenger. xQQQQQQ
Ukoliko se sistem "nagrada" nece mjenjati, vec je nakad davno predlagano, da za 5 odabranih dobije se drugaciji bonus od uklanjanja reklama, jer realno addblok vec radi poso...
Ukoliko si preskocio posti...
Mislim da je nepotrebno to dodatno komplikovati, čak naprotiv. Možda je samo potrebno jedno "dalje" dugme (bez comboboxa) koje će da vodi na sledeću po slučajnom izboru. Za logovane vodiće na neocenjene takođe po slučajnom izboru (a ne kao sad na najnoviju neocenjenu).
Pa nemoj slučajno ovo boldovano da si mi ukinuo! Ovo je najlakši način da neko čita SVE definicije i da bude siguran da nijednu nije preskočio.
Ne znam zašto izbegavaš da zakomplikuješ, ako je jednostavno. Neće pasti server, ili tako nešto. Što više različitih rangiranja, zezalica, sortiranja... to samo može biti zanimljivije.
EDIT:
Kakva mi je rečenica, majko mila... uglavnom, zašto ne dodati nove opcije, ako nije teško? Lepo ih upakuj i neće štrčati, a svako će da nađe neku korisnu.
neko je nekad predložio da ko stigne određeni broj poena da mu se uplati kurva na jedno i posatno korištenje. ja podržajem ovaj prijedlog
А где вам је то "по случајном избору" за дефке, ја то дугме немам.
Кад се кликне овим точкићем на мишу на опцију "+НАПРАВИ" отвори се у новом табу иста страница као она на којој си кликно. Јери би могао ту да се стави неки мени да пише додај дефиницију постер курац палац и објашњења за цитирање, болдовање, линковање итд?
To se pojavi desno - ali tek kad otvoriš proizvoljnu defku.
ааа, хвала Зиро.
Кајзене, сад видим да си ту. Хоће ли бити смањено оно време између прављења реакција?
Stavi ovo "po slučajnom izboru" i ostale da bude vidljivo čim se ode na definicije, tj. već na naslovnoj, da ne mora da se ulazi direkt u defku. Biće upadljivije.
I ne zaboravi da pročitaš - http://vukajlija.com/forum/teme/60480-nova-verzija?strana=36#post_2718248
Nisam bio desetak dana, i čim me nema odmah promene na bolje. Krajnje je vreme bilo.
Време је? ОВДЕ СИ НАШ'О ДА ШИРИШ ПРОПАГАНДУ, И ТО НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ НЕГО НАРКОМАНСКУ?!
Nisam u toku sa narkomanskim propagandama, sažaljevam slučaj. :((((
'Ладно са новом верзијом Мала Видра постала модератор. Е саћу морати да искористим прилику и искурчим се својом дужином боравка на сајту и у стилу маторог чиче кажем: Сећам се још кад је са својим старим ником, само што се регистровала на сајт опалила жешћи лајк тадашњим модовима, Војтеку, мени и ако се добро сећам, Мр. Муну.
ех, синко, да је био лајк. све сам ја то ишчитала + једно 30 других аутора.
За осталих 27 не знам, али био сам ти у прва три, ако не и први!
Peki, pa što ga nisi skidao, kad je lajk? Hoćeš ja? :)
шали се он мало, нека га.
јес кул сад кад имам увид у све то :р
Скидај боли ме курац.
И ако се не варам, ти идеш на врк ен тревл као лајфгард овог лета, па гдеш да модеришеш мајке ти тад, а?