Nova verzija

1. ма какав лајфгард, не знам да пливам, бокте.
    бићу конобар

2. Гди ћеш, источна обала негде?

3. Nemoj biti lajfgard, lose radno vrijeme, nemos radti drugi poso...

4. čestitam vidro na prvom banu, neka ih bude još mnogo!

5. е, идем у санта барбару, 40 мин од лос анхелеса
    једина жеља ми је била калифорнија, а сви 'оће вамо на исток, бокте

6. :( Нек иду на исток, ја да сам могао да бирам да идем на запад, бирао бих то, овако лајфгардовима једини избор су Бостон, Вашингтон и тако та места...

7. јебига, агенција је јако битна. :/
    елем, знам људе који су згрнули грдне паре као лајфгардови, до 80 сати седмично имали + држали школу пливања на своју руку тамо на базену гдје су радили
    гањај тако нешто.

8. Ће видимо. Прво амбасада, после ћемо лако. Ко угаси светло нека задњи изађе, Србијо међу шљивама и тако то.

9. тај рад. још ја идем у сарајево, тамо и ратне злочинце пуштају.

10. елем, знам људе који су згрнули грдне паре као лајфгардови, до 80 сати седмично имали + држали школу пливања на своју руку тамо на базену гдје су радили
    гањај тако нешто.

Ja bas znam obrnutu verziju cak i sa skolom plivanja nisu toliko dobro prosli koliko su se nadali. Konobarisanje dodje najboje zbog baksisa... al agnecija jeste najbitnija...

11. ма никад не дају конобарску позицију људима који први пут иду, ал ето, овај пут долазила нека компанија која никад прије није запошљавала људе одавдје, па су дијелили предобре позиције шаком и капом

12. logicno, de ce zensko vise da zaradi, kao konobarica kad usluzuje pijane zagorele amerikance ili na bazenu gde ce da sedi i gleda debile kako se kupaju

13. Стави други скин за радијо у кавани да море да се смањива звук.

14. Мала Видро и ви остали што промовишете радове по Америкама
    ОНЕ МАЛИНЕ У АРИЉУ НЕЋЕ САМЕ ДА СЕ ПОБЕРУ!!1

15. Ubaci ako može listu ko je sve na četu.

16. Видим да сад на мобилном кад се уђе на http://vukajlija.com/forum/podforumi испод активних тема стоји ко је последњи постовао и пре колико времена, али на http://vukajlija.com/forum/teme тога нема.

17. Ne mogu da banujem s telefona :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.