Nova verzija

1. Nismo iz istog grada.

2. Ne znam da li čitaš i dalje ove predloge ali de ako nije cim da omogućiš još neki radio na četu kontam da nije strašno odraditi da možemo birati stanice. I potrudi se da ne bude neki brat ili sestra morave.

3. Ако није брат или сестра мораве онда сам назив чет собе "кафана" губи смисао. Отворите собу "клабинг" па се клабингујте до сутра.

4. Jedina mana je to sto ne mogu slike cele da se ucitaju..
    Ni slike sestara ne mogu da razmenim kako treba :(
    http://i.imgur.com/AyoqqLm.png

5. Много ми недостаје она претрага која је сама допуњавала наслов док куцаш. Куцаш рандом речи да видиш јел има дефка, читаш, оцениш, нирвана.

6. To imaš kad izabereš opciju "Definicije:Indeks": ima polje u koje kucaš i ono dopunjava.

Nego, ovo sa random defkama je najjača stvar: ocenio sam više defki danas nego za poslednjih mesec dana.

7. Kajzere aj nedje na prvoj strani ili dje već napiši šta je tačno promenjeno dodato i izbačeno..

8. Ukoliko se sistem "nagrada" nece mjenjati, vec je nakad davno predlagano, da za 5 odabranih dobije se drugaciji bonus od uklanjanja reklama, jer realno addblok vec radi poso...

9. Kako bi bilo da ovo listanje definicija, nakon uvođenja genijalnog "po slučajnom izboru" ima još poneke opcije? Kontam da uopšte nije teško uvesti na primer "nasumične odabrane definicije", "neocenjene definicije autora koje pratiš", "neocenjene definicije reversed" (gde bi ti umesto najnovije neocenjene pokazivao najstariju neocenjenu definiciju) i slično.

I ne kontam listanje "po popularnosti"...

10. I ne kontam listanje "po popularnosti"...

Koliko sam skontao tu ti izbaci najpopularnije defke random autora ili ako hoćeš najbolji odnos između + i - tog autora.
    EDIT: Tu karticu treba proširiti malo jerbo seče reč, npr ovo neocenjene ispadaju kao neoceniene, po popularnost- oo oooularnosti, barem meni je na kompu tako.

11. I ne kontam listanje "po popularnosti"...

Ja sam najprije konto da tu izbacuje defke koje su bile najocjenjenije dana kad su izasle, ali sam onda skonto da to ne'a veze, vec da isto udara neki random samo novijeg datume izlaska deke...

12. Na randomu se PES igra, a ta plemenita igra mora biti primjer za sve

13. Sad skontah. Izbacuje druge definicije iste popularnosti, dok verovatno jednog trenutka ne pređe na bolje, ili lošije. Malopre sam bio na nekoj matoroj definiciji skora 5:8. Kliknem dalje, ono neki drugi autor, skor 33:36, dalje - 4:7, dalje - 12:15. Dakle sve su imale -3 skor. Nekako nepotrebna opcija, moji predlozi su bolji, jelte :)

14. Видиш, сад кад нема популарних опет мора да се избацује садржај после 12 сати, да се не изгуби на крају дана. Као што то сад ја урадих, а касно провалих.

15. Е, а шта ће бити с оним у горњем десном углу? 'Оће бити шта од тога?

16. bolje da izbacuje najpopularnije definicije nasumičnog dana po kalendaru.

17. Koji se kurac desava? Sta je ovo koji kurac?

18. Mislim da je nepotrebno to dodatno komplikovati, čak naprotiv. Možda je samo potrebno jedno "dalje" dugme (bez comboboxa) koje će da vodi na sledeću po slučajnom izboru. Za logovane vodiće na neocenjene takođe po slučajnom izboru (a ne kao sad na najnoviju neocenjenu).

19. Mala vidra, da li je i ona deo nove verzije? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.