Nova verzija

1. mod spemuje temu ololololo

2. Још једна ствар. Ако може да се намести да списак пратилаца буде поређан хронолошки, тј. оним редом како те неко запрати да искаче последњи на листи, а не негде у средини или де већ без икаквог реда.

3. Pa i jeste hronološki čini mi se.

4. Uglavnom jesu, ali neki se pojave nasumično.

5. Знам шта причам.

6. Meni se desilo da me jedan autor upratio... Pa je onda rešio da me napusti :(
    Ali se vratio kada je video da je pogrešio. I onda je izlistan pri kraju.

7. i ja želim da pohvalim ovu inovaciju sa slučajnim izborom.

8. Padajući meni je totalni promašaj. Sakriven je ko zaštićeni svedok!

9. i ja želim da pohvalim ovu inovaciju sa slučajnim izborom.

За сад 60-40 однос добрих и очајних дефки на које сам наишао...У случају сваком, ок освежење.

10. Eto vidiš.

Ponavljam... Gazda, nemoj sad da te opet nema dve godine da menjaš nešto. Turi padajući meni u crnu traku za svaku opciju kao što je sada za "+Napravi", bolje će biti.

11. Js se bijem na Granjkinoj strani!!! Za Katastaaaaar!!!
    Edit: Izgleda da sam malo promašio temu.

12. казане, дај паре да ти направим вукајлију за андроида.

Одабереш ми реакцију, и имаш 30 посто попуста.

13. Moram napisati da su definicija koje izlaze na random uglavnom govna.

EDIT: Što dalje imlplicra da su deficinije na vukajliji uglavnom govna.

14. Evo pošto sam malo razmislio kako ova random (inače dobra stvar) fora poboljša.

Kad udjem na primer u odabrane da imam tamo tu nasumično defku i da tako klikćem i da mi izbacuje random odabrane defke. Ili neocenjenje, što bi bilo još bolje.. Doduše tu popularne ne trebaju jerbo ako je odabrana znači da je popularna majke mu ga.

Ili na primer udjem u pratilačke defke i tamo idem na random/neocenjene/popularne

E sad treba definisati to popularne.. Bem li ga

15. Da ne čitam sve sad, a i nisam u toku s novom verzijom, dal ima još neko bag kad hoće da klikne na neku definicju ili poster bilo u naslovu defke ili telu postera da vidi komentare - ne može, jednostavno ko da ne postoji ta opcija, niti se prelaskom kursora preko naslova ne označava naslov defke, tj postera, ne mogu čak da kliknem ni na redni broj strane na kojoj su bilo moje ili tuđe defke, a PONEKAD, ne uvek, ne mogu u profilu da kliknem ni na jedno žuto polje, odnosno, da vidim pratioce ili teme na forumu u kojim sam učestvovao. I defolt zelena mi je promenjena u neku gej metalik tirkiznu boju, wtf?
    I da, s kompa sam, ne telefona, jebihga, nisam žujbur lel

16. Dešava se i kod mene to manijače, zabaguje stranica pa moram ponovo da je učitam.

17. Zašto nas kaizen kokblokuje ovakvim bagovima?

18. Meni tako ponekad ne rade linkovi kad gore u browser kliknem na predhodnu stranu.
    Tacnije rade do prvog ucitavanja (do granice vidljivosti na monitoru), al kad krenes da srolas dolje, donji ne rade.

19. kad sam video koga su umodovali ispovraćao sam se i sigurno mesec dana neću ulaziti na sajt

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.