Nova verzija

1. Ko ti se ne dopada?

2. Kontam da bi Krajsler voleo i Medvedića dumodujete, xaxaxaxa

3. Nista, razmodujte je ne gotivi je Krajsler.

4. Ne znam dal je bio predlog, al bi se link za najnovije mogao staviti negde gore tamo, ne izgloeda mi lepo ovako, pogubio sam se prvih 10 puta šta je šta

5. Gazda, uvedi pop-up obaveštenja koje možemo aktivirati za određene datume, pa da iskaču autorima odmah prilikom logovanja na sajt. Recimo "trajni ban za svakoga ko u narednih 24h objavi definiciju/poster/reakciju na temu 8.marta. S ljubavlju, Vukajlija mod tim".

6. Kontam da bi Krajsler voleo i Medvedića dumodujete, xaxaxaxa

Medvedić zna šta radi. Ako kome smeta što prijavljuje plagijate, nek mi se napuši kurčine masne neoprane 3 dana posle jebačine.
    Ovo ne upućujem tebi, već onima što se pronađu.

7. ahha.. kakav je ovo bio jedan dugonajavljivani kaizenom projekat "Beograd na vodi".

8. Kaizena ispalio šeik.

9. samo da znas kajzeeeeen.... namaltretirao si mi ćaleta danas sa novom verzijom. oooooboooozava najnovije postere da gleda...
    moras misliti na penzoseeee!!

10. Komentari na tvoje stvaralaštvo

Do jaja!

11. U, je... Moraću češće da odsustvujem sa sajtoa. Nema me 5-6 dana i već je bolje. ;)

12. Кајзене, ај бар погледај пвт и промени ми проклети надимак кад сам лепо пито. Ваљда бар ову тему гледаш.

13. Фора је у томе што надимак који оћу је већ заузет, а лик није ушао 3 године на сајт и нема никакав садржај. Ако ја нисам заслужио ничим да издвоји минут и промени ми ник као што је урадио за доста људи, онда докурца и сајт и све.

14. ничим

U dupe ti spičim.

15. а ушта оћеш да се преименујеш?

едит: врати ктиторе кајзене, јебо те ћаћа

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.