Nova verzija

  1. reči kaizenu da ako ubači radio u cekaonicu da ćemo ga svi glasat. i sve što traže ovi iz kafane i nama da se doda. ne znam što će nam ali zlu ne trebalo a kontam da mu je ista rabota.

  2. I da mi se da opcija, da mogu da banujem iz čekaonice ljude sa Kosova.

  3. КАЈЗЕНЕ дај претрагу за реакције. Или неки курац где убациш гиф и да избаци све реакције са тим гифом! Уради нешто за нас реакционаре!

  4. И смањи време између реакција на макар 10 мин!

  5. И смањи време између реакција на макар 10 мин!

    +1

  6. Daj samo neku drugu boju za pročitane pvt-ove ova bela mnogo bode oči

  7. KAJZENE BRATE OĆEŠ LI TI MENI PROMENITI NADIMAK JBT?
    OĆU DA SE ZOVEM "Prolećni" ILI "Prolećni Neš"

  8. Брате и ја сам посло да ми промени. Мејлом!

  9. preljepa mi ova verzija sada

  10. videću da l' ću išta videti kad se naduvam,, i ovako mi je mutno, ali preljepo

  11. E, pade mi nešto na pamet.
    Da se napravi da možemo da "feature-ujemo" defke na profilu.
    Fazon, izaberemo neku defku (ako bi još moglo da mogu samo starije od 24h) i stavimo je onamo đe je opis profila ali da to ne može da se mijenja stalno nego jednom u 2 neđelje tipa. Ono, da znaju ljudi otprilike kad uđu na profil šta ih čeka ako oće da čitaju tog autora.

    A to bi i pomoglo čitanosti donekle jer neke defke koje su loše prošle mogu da skupe više glasova pa da mi ne kvare i ovako očajan prosjek kad imaju na kraju skor poslije 5 dana "7:0" i sl.

    Skroz nebitan prijedlog stvarno ali ono, kapiram da bi moglo biti korisno.

    EDIT: Normalno, da ta defka može da se ocijeni direktno odatle. I što bi bilo možda još efikasnije, da za svake dvije odabrane, možeš da dodaš po jednu više.
    Tipa neko ko ima 8 odabranih može da zakači 4 defke tako.

  12. pajseri glupi, večito ćete brkati pojmove "čitanje defki" i "ocenjivanje defki". Ko kaže da se ne čita? Ja pročitam svaki put kad se ulogujem najmanje dvadesetak al mi retko kad nije mrsko da ih ocenim.
    Nije da se ne čita toliko nego vi pišete govna.

    Da se ne lažemo i pravimo ludi...

  13. pajseri glupi, večito ćete brkati pojmove "čitanje defki" i "ocenjivanje defki". Ko kaže da se ne čita? Ja pročitam svaki put kad se ulogujem najmanje dvadesetak al mi retko kad nije mrsko da ih ocenim.

    +1 lol

    Ma ne zanima mene ocijenjenost, to sam stavio samo onako bezveze da pridobije podršku onih kojima je stalo do toga haha.
    Mislim meni bi to služilo samo kad uđem nekome na profil ako mi djeluje kao gotivac da mogu odma da provalim valja li čemu i odgovara li mi taj stil pisanja da čitam.

  14. nije neki predlog puzl, imaš hiljadu načina da dođeš do definicija ako ti se čita, najnovije, popularne, kalendar, odabrane, čitanje po autoru, pratilačke, indeks, prema slovu, nasumično... kako ti volja, još i ovo bilo bi previše.

  15. ALO KAJZENE NEMOJ DA SI PIZDA PROMENI MI NICK!
    TVOJIH 5MIN MENI VIŠESATNA ZABAVA

  16. Vako...
    Super su promene. Al mi mnogo ide na kurac što moram da ciljam gore desno izmedju sunshine poruke odjava. Evo već sam par puta refleksno pritisno na poruke jer valjda mozak vidi p pa misli profil.. A i bolje je bilo sa onim button'ima nekako veći, i teško se može desiti da omaneš dugme.

    Eto samo to, da se nedje drugo postave te tri stvari, ne da budu gore u pički maternoj.

  17. Ne može da se započne nova konverzacija na telefonu.
    KAIZENE, ćirilizuj mi nik!

    Ћоми_ПГ

  18. Kaizene promeni mi nik u rasni .

  19. Promjeni i onome u Gnu jebote, za koji će mi ove dvije krune, kad svako mijenja ime. Promjeni na onome u Gnu ili obaram sajt!
    http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20131005042701/gameideas/images/e/ec/Potatoe-attack.gif

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.