Prijava

Muka mi je od likova koji umesto novog i originalnog postera, postavljaju postere prevedene sa engleskog, a nece ni da se potrude da ga naprave ljudski vec umesto slike postavljaju vec postojece originalne postere na engleskom...Nekad cak i po nekoliko puta!!!
Moze li nesto da se uradi po tom pitanju, da moderatori pocnu da brisu ta go*na, jer nije u redu da neko za takav poster dobije vise + nego neko ko je sam osmisljao svoj!

Biće sređeno u skorije vreme. Svakom smetaju nekreativna dela i plagijati.
:)

neka je tema otvorena da vidimo šta misle članovi

Mislim da ne znam šta uopšte ima oko toga da se raspravlja.
Saseći sve u korenu ko oštre makaze! :)

Ја се слажем. Побрисао бих све који су преведени.

Screw you guys, I'm goin' home! :)
Slazem se u potpunosti da se slazem sa vama koji se slazete... :)

Što stati na posterima, treba generalno da se pooštre kriterijumi za sve što ne valja. Toliko ispodprosečnih definicija, glupih tema na forumu, oftopika, reklamiranja. Sve smo dalji od onoga što je sajt nekad bio. Moderatori, dosta ste drvili kite, počnite da radite nešto po tom pitanju i neka sila bude s vama. :D Naravno, ja nisam izuzetak, slobodno počnite od mene.

Меј д шворц би вит ју!
Побрисаће се.

Meni je muka od ljudi koji uopste kace ta sranja. Stave neku smesnu sliku i 2 reci koje nemaju nikakav znacaj i za to dobijaju pluseve. Moronluk...

Al' dobro, bitno je da se sve sareni i da dolaze novi clanovi, koga bole kurac sta valja.

@Tulumbac ti to nesto meni? moderatori su bre lenji da brisu, to je jedini problem :)

Problem je sto se nisam bas nagledao tih demota pa ne znam koji su plagijati a ako krenem da brisem nekvalitetne malo ce sta ostati :)

Ево, ја ћу бити лак на обарачу кад треба да се убије неки постер. :) Али, пошто модови не могу за сваки постер да проверавају да ли је плагијат, замолио бих чланове да пријаве сваки постер који мирише на превару.

Jedino da ostavljamo samo lične kreacije. A demote koji su nastali tako što je neko na Google images ukucao "funny pictures" i sa prve strane pretrage prekopirao sliku i dodao tekst, bih da brišemo.

Predlažem članovima da bukvalno sami slikaju nešto i to zakače, kakvo god da ispadne, makar će biti autentično a ne plagijat.

Јесте. Ево, ја имам два постера. Један сам сам усликао, други сам фотошопирао. Трећи ми је Корлеоне обрисао, пошто сам га с нета скинуо. :P Ето!

Lepo kaže Tulumbać, bitno je da se šareni, a ne šta valja. Samo treba promeniti naziv ovog sajta u Vukajlija: rečnik, slikovnica i dnevnik.

pih jebote, a ja mislio da ustvari briljiram na posterima, kad ono ni kurcu ne valjaju...
molim, obrisite svaki koji je los
:-(

u jebote, bas mi neko obrisa jedan poster!

Већ 2х качим постер, који нестаје. Нисам видео гробље за њих, нити ме је ико обавестио. У чему је проблем? Нећу да спамујем сајт.

Pa verovatno je sranje pa su ga modovi obrisali. Ne postoji (jos uvek) groblje za postere.

Петроф, који је постер у питању? Можда сам га ја обрисао.

E Dzimi pogledaj taman dal si obrisao i moju jednu cirilicu, Dzej i Niggor sumo rvaci: VRATI NOVCANIK! se zove...

@Tenks nema veze, puci cu ga opet mozda je greskom nestao :)