Čarls Kater - Srbin, Amerikanac ili nešto treće?
  • Truleks Krpa

Možda je i špijun?
    Uglavnom lik je moderna verzija Feliksa Kanica. Rođen u Čikagu pre trijes i kusur godina, obišao mnoge zemlje, najviše mu se dopala ova naša. (to je kraća biografija). Trenutno nas promoviše (po meni sto puta bolje od Đovaka), pravi klipove o Srbiji, vodi sajt SaySerbia, volontira po školama uči đecu engleski, učestvuje po raznoraznim domaćim emisijama....
    Juče je objavio jedan interesantan klip o srpskim psovkama (napravio ih je preko 200 do sada).
    https://www.youtube.com/watch?v=sRudmi1daQ8#t=807
    Šta vi mislite o tome? Jel ga neko sreo, pio pivo s njim? Profil na fejsu mu je popunjen a ima preko 7000 pratilaca, broj raste iz dana u dan.

https://www.facebook.com/charles.cather?fref=ts

• Ишмих

upoznao ga moj burazer u novom sadu
    izblejali malo i popričali. kaže lik carina

• Galantni kosovac

Pogledao sam većinu njegovih klipova, i sviđa mi se ono što sam video.

• Galantni kosovac

Malo je offtopic, ali slično nešto radi i Thiago Ferreira, momak iz Brazila. ovde pogledajte opširnije o njemu http://www.youtube.com/user/ThiagodeGesso?feature=watch

• Truleks Krpa

Taj Brazilac je doktor kako je savladao jezik za kratko vreme svaka mu čast, gledao sam i njegove klipove.

• Марко 

кога бре боли курац за ову будалу

• Pepe González

Gledam Brazilca, stvarno mehk dečkić. Svaka mu čast.

• Galantni kosovac

YeahBatch

Brate, ako te boli kurac, što čitaš koj moj? Što si hejter?

• Срета-Штета

Иду ми на курац ти ликови што се поставе испред камере и нешто кењају.

• dusan1001

AMENO

• Pišem Uz Vetar

Uuu, kompleksi.

• menijesamodosadno

Гледа ли неко сем Срба ове ликове који ''подучавају српски'' лел

• dusan1001

Гледа ли неко сем Срба ове ликове који ''подучавају српски'' лел

Naravno da ne.Služe da bi se srbi oduševljavali u fazonu "AAAWW VIDI AMER PRIČA SRBSKI"

• Galantni kosovac

Sram ga bilo, kako sme uopšte da hvali Srbiju i da je promoviše kao turističku destinaciju? Uzmimo vile i baklje, proterajmo govedo!

Vama ne može čovek ugoditi. Da je uzeo da pljuje opet vam ne bi bilo po volji. Ili možda bi?

• dusan1001

Vama ne može čovek ugoditi. Da je uzeo da pljuje opet vam ne bi bilo po volji. Ili možda bi?

U suštini boli me kurac.Vlogere ionako gledaju ljudi koji nemaju pametnija posla od gledanja random lika kako priča ispred kamere

• Truleks Krpa

YeahBatch

Interesantan je lik, kome bi palo na pamet da sve to radi. E sad, hejtera uvek ima, on kaže da postoji neki mali procenat Srba koji ga teraju u pizdu materinu, negativno gledaju na sve to , ali da su većinom ok. Čitao sam još jednog amera koji objavljuje u Politici utiske o Srbiji, živi u bg, samo za razliku od Čalsa, njemu sve živo smeta :)
    A ovaj obožava našu hranu, pivo, muziku, gostoprimstvo. Poenta kod ovakvih ''promotera'', ++špijuna'', ''glupih amerikanaca'' ''budala'' nazovi ih kako ti volja je ta što ti ukažu na neke pozitivne stvari o tvojoj zemlji, u fazonu nije baš sve toliko crno ima i mnogo gorih mesta na ovom planetu.
    šta oćeš, ovo je forum i ima da se kenja!