Prijava

Од тога што узима велике награде и премије, тј. проценат од сваког исплаћеног повериоца и сваког "успешног посла". тј. ликвидираног дуга. У суштини, стечајни управник омрси брк више од било ког повериоца предузећа у стечају. Нисам још полагао привредно да могу то лепо да објасним, али ово је онако лаички.

Па то знам, али повериоци могу да промене стечајног. Ваљда је поента да он и ради за повериоце (једним делом). Ако узима велике паре, прво шта је ту криминал, а друго могу да га промене. То ме интересује, шта стечајни има везе са тим што је неко ту фирму пре тога упропастио због неких других разлога?

А и није ми јасно како то стечајни управник, министар економије и човек који стално тупи о економским реформама није економиста, већ је инжењер електротехнике Радуловић...

Немам појма. Има искуства са вођењем фирми, нпр. Ваљда положиш, испите, добијеш лиценцу и чекаш да те изаберу са списка.

Питам просто зато што сам методом елиминације дошао до тога да само за њега могу да гласам. Има још мање од седам дана да сазнам нешто лоше о њему, па да мирне савести не изађем на изборе. Па покушавам на све стране да сазнам било шта компромитујуће.

Реално, Радуловић најмање говно. Министар који је дао оставку у Србији. Ови остали срасли са фотељама. Динкић у 100 влада...зајеби. И човек има муда да у Србији пар дана пред изборе каже да је геј ок и да је хомофобија болес'.

Стечајног одређује суд, а ваљда на предлог поверилаца, мада не мора то да узме у обзир уопште. Суд и контролише рад стечајног и све у вези стечаја...

Мени код њега највише смета што хоће да промени закон о стечају, да направи неки "Високи савет стечајних управника" где ће они међусобно да се бирају и да се контролишу, па ти види какав ће онда куршлус да направе.
Биће систем к'о кад крагујевачки адвокат Бизон пуши у судници и игра се са поморанџом, судија се жали адвокатској комори, а тај исти Бизон том пријавом обрише буљу јер је председник адвокатске коморе.

У суштини, има и дебелих малверзација са тим стечајним поступком, баш зато што он са неким повериоцима може да се истали, а друге да заврне. Не нешто много, али довољно да му доста лове остане за у џеп.

И човек има муда да у Србији пар дана пред изборе каже да је геј ок и да је хомофобија болес'.

Hahaha, pa možda računa na LGBT glasove. Prema najnovijem istraživanju naučnika, to je oko 10 posto. Dva cenzusa, eeeeeej!!!

Луди Чак
Реално, Радуловић најмање
говно. Министар који је дао
оставку у Србији.

Беше два ил' три дана пред пад владе? Хе хе

У суштини, има и дебелих малверзација са тим стечајним поступком, баш зато што он са неким повериоцима може да се истали, а друге да заврне. Не нешто много, али довољно да му доста лове остане за у џеп.

ОК, ово је битно. Треба само проверити које је поступке радио и да ли је било неких поверилаца који су се жалили. Што се тиче закона, у то се ич не разумем, али пар других идеја које гура су ми тотално прихватљиве.

A kad smo kod Radulovića, šta je ono bilo sa onim zakonom o radu, koji je Radulović forsirao? Je li video neko nacrt tog zakona? Da li može javna rasprava o nacrtu, ili predlogu zakona? Zašto su se sindikati bunili? Da li su u stvari sindikati gomila potplaćenih Vučićevih i Dačićevih ljudi? Da li je PPV pokrenuo kampanju protiv tog zakona? Kako sad odjednom Radulović heroj, a prethodno bio krvopija koja hoće da isisa narodu krv, sluga zlog liberalnog MMF kapitalizma? Nije mi jasno.

Тај нацрт је повучен и кад буде изабрана нова Влада, креће се у израду новог нацрта. То је у суштини био закон Пичкоустог, који је и Радуловић подржавао, да би на крају испао жртвени јарац и попушио курац, није хтео, јбг.

Иначе, што се тиче изласка на изборе...
www.akter.co.rs/weekly/kolumna/351-iza-ite-i-glasajte.html

То је у суштини био закон Пичкоустог, који је и Радуловић подржавао

Nešto ga je mnogo vatreno podržavao...

Па мислио да Пичкоусти неће да одустане, кад оно међутим, спремали се избори, политика је курва...
Не верујем да ће тај нови нацрт драстично да се разликује од овог старог

Иначе, што се тиче изласка на изборе...
www.akter.co.rs/weekly/kolumna/351-iza-ite-i-glasajte.html

Zamisli dijalog:

Da li želiš pedeset udaraca mačkom sa devet repova, ili želiš pedeset udaraca korbačem? Šta, ne želiš da se izjasniš? Zašto? Zato što nećeš da te bičuju? Ne može tako, mora bičevanje, evo, odlučiću ja umesto tebe. Neka bude korbač. I sam si kriv zato što si se prenemagao i nisi birao.

Закон о раду је вероватно заустављен кад се појавила прилика да се оде на изборе. Кад су Руси и Немци прихватили могућност избора, онда се закон склонио да се не би много таласало. За тај закон су били и Вучић и Радуловић, не треба ту одвајати. Једини проблем је што нико не зна шта ту пише, па да сад дискутујемо о томе. Наводно су неки синдикати подржали, неки су у ускраћивању подршке видели своју шансу за промоцију и сл. У сваком случају, ништа политички релевантно не видим у неко закону у ком не знам шта пише.

У сваком случају, ништа политички релевантно не видим у неко закону у ком не знам шта пише.

Pa ni ja, ali kakva je to fora da javna rasprava počne o nečemu što niko nije video, i onda taj Radulović brani to što niko nije video, podržan Vučićem, naravno, a dve nedelje posle toga pljuje Vučića na sva usta i kaže: Nisu mi dali da izvedem reforme. I govorio kako će dati ostavku ako Skupština ne usvoji taj zakon, a zakon do Skupštine nije ni došao. Što je Radulović podneo ostavku? Možda ja nisam nešto u toku u poslednje vreme. I gde se može/mogao videti taj nacrt?

Валдерама, пробај овде, мада не гарантујем да је то исти нацрт: http://www.minrzs.gov.rs/javne-rasprave.php

Па није он предлагао закон о раду, он је министар привреде био, а бранио га је зато што је мислио да је потребан. Што се тиче критике на спречавање реформи, ајде да се правим луд до краја, он је поднео оставку више због штетних и тајних уговора са страним компанијама, због притисака да се фирми Чедине жене практично одобри кредит, нпр. Па да се одблокирају рачуни фирмама тајкуна повезаних са странкама у власти. Због тога што страначки кадрови постављени у државне фирме, неће да направе "личне карте". Отприлике, то је једини човек од кога можеш да добијеш инсајдерске информације о муљу у ком плива наша држава. Закон о раду је ту релативно небитна ставка за излазак из Владе. Приметићеш да све ове ствари нећеш чути од нпр. Ђиласа, љутог Вучићевог противника. Просто зато што међу странкама постоји договор да слободно лажу једни о другима колико хоће, али да се конкретне ствари о криминалним радњама не износе из очигледних разлога.

Ето, смучио сам се сам себи колико подржавам неког јебеног политичара, али, ето, гласао сам једном 2000. и имам право бар још једном да испаднем глуп ако будем и сад гласао. А ако ме неко убеди да не гласам и за овог лика, супер.

Ja sam se naglasao, tako ću od sada preskakati. Neka moju sudbinu najzad kroje glupi i nepismeni glasači, jer mi ni pametni i pismeni glasači nisu doneli ništa dobro. Pa mi lakše da ne učestvujem u cirkusu.

Па не делиш ти на лицу места, него неко са 40% гласова добије 50% мандата. Захваљујући неважећим листићима. Нема то у приручницима за посматраче, него је више елементарна логика.

А па то је потпуно друга ствар о којој говориш. Али том логиком идући онда и сви гласови странака који нису прешли цензус припадну странкама које су га прешле и они добију мандате. Значи свеједно је да ли не изађеш на изборе, поништиш листић или гласаш за неку ШЉ странку, исто ти се вата, твој глас се не рачуна.

pored svakog imena napišite "voli da mu guraju palac u čmar"

sranje je što će onaj bilde vučić da pobedi. Naprednjaci su najgora govna EVER

Ima li za dz prevoz za ove koji ne stanuju u svom gradu, kako bi glasali? Cini mi se da je bilo prosli put.

Па победиће кад ретардирана говна цртају по листићима, и треба да победи, и треба кажем.