Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bruce, gde je ovo tačno?
Ili makar približno, ako kriješ tačnu lokaciju.
Ја предлажем да се у школе уведе вулославље и да за писмени задатак деца пишу "Зашто волим Вула".
вуле вукуше алек муа
Hahaha
Не мора да се пребаци у СНС, они воле да узимају нестраначке личности. Једино мора да изађе из УРС-а.
Sreto, najebasmo mi na ovim izborima i to strašno.
А јеби га... Враћамо се за 4 године у великом стилу!
Како је прошао Бракус?
Ниско нешто, неких један посто...
Ne smem ni da pomislim na šta će da liči i šta će sve da piše u Kuriru dok je SNS na vlasti u fulu...
1,nešto
Haha manijače biće pravo uživanje čitati ih
Brakus 1.4.
A šteta, dobar čovek.
од 2 милиона гласача 1 посто има бракус, па то је сјајно :)
Валдемаре, што ниси глас'о за Црногорску партију?
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!11
http://novosti.rs/upload/images/2014//03/16n/izbori/Tan2014-3-16_225421987_1.jpg
Господо хвала вам што сте дошли да ме подржите у оволиком броју!
За напредну СРБИЈУ! За БУДУЋНОСТ!
Живели!!!
Једи говна!
Jok,ja sam za Brakusa. Jedino on ima viziju i energiju da beskompormisnom borbom protiv korupcije i tajkuna i ti kurci...
phahahhaha
Господо хвала вам што сте дошли да ме подржите у оволиком броју!
За напредну СРБИЈУ! За БУДУЋНОСТ!
Живели!!!
Gospodine Vućiću,
Držim Vas na zidu umesto ikone, tapete su mi sa Vašim likom, magnetići za frižider isto, sa desktopa me gleda Vaša slika, sa podmetača za miš takođe, da ne pričam o posteljini, tepihu i otiraču ispred vrata, kao i brojnim fotografijama okačenim po zidovima stana. Da li biste bili ljubazni da bar ovde ne zavlačite svoje svoje simpatično lice? Mada, svaka Vam čast, Vi ste ono što treba ovom narodu,i ovi izbori to su pokazali.
Хвала господине Валдемаре!
Нажалост не могу то је јаче од мене!