Rezultati izbora 2014

1. http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/gallery/2014/03/dveri/Tan2014-3-16_221027986_10_620x0.jpg
    Ми ћемо да блејимо овде док Давид не добије опкладу.

2. Đarmaroški
    kuleni? jel imate dovoljno za
    parlament? Nemate? Ae mrš

Pade mi nešto na pamet, ako se ja izjasnim kao Marsovac, i osnujem stranku, znači li to da je cenzus za mene 0,4? Na tu neku foru su se čini mi se umuvali oni iz "nijedan od ponuđenih odgovora" na prošlim izborima...

3. ne, moraš imati Marsovsku ambasadu da te podrži, a ti iz NOPO su izvarali narod da neće nikog pa kad su dobili mesta u parlamentu preko noći postali Vlasi...

4. Слика са Политикиног сајта.
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/287279/i/1/vule.jpg
    Отворите и прочитајте како гласи линк.

5. ne znam, kontao sam da osnujem stranku PSK (pe-es-ka, do jaja zvučno, ko nekad SKPJ) - Partija Srpskih Kosovara. Skupim potpise i kasnije glasove raseljenih kosovara, a ima ih boga oca, i ćao će, uskoro novi nsta, novi punto i te munje hehe

6. A Romi, oni nemaju ambasadu, a realno, nisu bolji ništa od nas Marsovaca lololo

7. Lolčina, Vučko dobio i u Jagodini.

8. Отворите и прочитајте како гласи линк.

Hahaha VULE!!! Jebeno piše VULE!

9. Partija
    Srpskih Kosovara.

Kod mene bi imao 40% glat, ovde smo mi starosedeoci u manjini, oni vuku jedni druge, a mi oćemo da se pokoljemo oko međe i sporbih 0,01 ara

10. Gde je ovo snimano, ja kod mene 'vake pičke nikad vid'o nisam...

11. onaj radulovic na mom birackom mestu delio 4to mesto sa djilasom.sve nesto kapiram da je kupovao glasove.kud me nije pronasao.
    najbolja sljaka je raditi na izborima.ne cimas se ni oko cega,odes kada hoces,dojes kada hoces i jos dobijes pare.uvek ce biti neka budala koja ce se trpati da radi sve i da filozofira.mene bila banja.

12. Čuo sam da je vule pobedio u jagodini jebote. što je u neku ruku i dobro, jer opet, od 2 zla izabrali manje, odnosno konačno će nadam se debeli smrad dragan palmović marka da zaglavi u zatvor ko što je zaslužio još pre 20 godina, plus sve malverzacije kojim je baratao dok je na vllasti. kontam da su jagodinci dali glas vučiću jer videli da ovaj šatro ( a možda i ne šatro, nesum pametan) se bori s korupcijom i nadaju se da će konačno da padne đemba i cela mafijaška kompanija koja vlada gradiom već decenijom i zapošljava isključivo svoje kadrove. i kosovare hehehe
    edit - nisam glasao ni za koga, da se ogradim u startu. ali glasao sam.

13. Shomy23

Lolčina, Vučko dobio i u Jagodini.

Немој јебат'?

14. Sreto, najebasmo mi na ovim izborima i to strašno.

15. Ma gde će debeli da padne, on je Arkanov čovek i Arkanova škola.

16. Enemi

Повлачи се из УРС-а, пребацује се у СНС и узима економију.

17. vidi kod mene:

REZULTATI GLASANjA OPSTINE ODzACI :
    SNS-54,52%
    SPS-14,01%
    NOVA DEMOKRATSKA STRANKA-7,71%
    DS-5,41%
    SRS-3,7%
    DSS-3,37%
    ITD..................................

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.