Rezultati izbora 2014

1. господине вуле

како планирате да оплодите србију која вас похотно гледа и жељно чека, све изгоре?

пс: врло сте мужевни вуле. не слатки, него баш леп човек, ко слободан покојни

2. Нажалост не могу то је јаче од мене!

Gospodine Vučiću, Vi kao odgovoran čovek sa vizijom morate biti jači i sami od sebe, ukoliko želite da istrebite korupciju, obezbedite poštovanje zakona, otvorite nova radna mesta i postavite Srbiju na noge i od nje napravite pouzdanu i modernu vazalnu kneževinu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

3. Jok,ja sam za Brakusa. Jedino on ima viziju i energiju da beskompormisnom borbom protiv korupcije i tajkuna i ti kurci...

Ја сам мислио да ћеш за Тита ил' за ону Руску партију. хехе

4. како планирате да оплодите србију која вас похотно гледа и жељно чека, све изгоре?

Наравно кренућемо од најлепших снајки па онда полако...

Gospodine Vučiću, Vi kao odgovoran čovek sa vizijom morate biti jači i sami od sebe, ukoliko želite da istrebite korupciju, obezbedite poštovanje zakona, otvorite nova radna mesta i postavite Srbiju na noge i od nje napravite pouzdanu i modernu vazalnu kneževinu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Сматрајте да је то решено госн. Валдемаре

5. Хвала богу, заврши се ова изборна тишина, па сад могу мирне савести да позовем све људе да свој глас дају господину Вучићу и да подрже његову борбу против корупције, а за нова радна места.

6. Срета-Штета
    А јеби га... Враћамо се за 4 године у великом стилу!

Eh, za 4 godine ko živ ko mrtav.
    Što bi moja ćera rekla večeras, kad je čula rezultate: "I sad ćemo morati da trpimo njihove glupe ideje naredne četiri godine. Koliko ću ja tada imati godina, 10? Ne, jedanaest. Sem ako narodu ranije ne dosadi pa se pobuni."
    Jebote, dete ima 7 godina i shvata stvari bolje nego ja onomad sa 18.
    Nego, Sreto, oklen si?

7. Ал' ово се и десило баш зато што ови нису били 4 године на власти. За годину дана још нису стигли да дојаде народу... Иначе, ја сам из Борова Села, мада често боравим и у другим местима.

8. jel pojacate skupstinu na najglasnije kad je na teveu?

9. ја сам то радио док је Војслав Шешељ држао говоре. Сад то понекад урадим кад Чанак стоји за говорницом

10. Ma to je sve o.k. ali treba preživeti 4 godine van parlamenta što u prevodu znači "bez para iz budžeta". To mogu samo stranke koje su debelo povezane sa zapadnim službama i sličnim interesnim grupama koje ih finansiraju i kada nisu u parlamentu. Zakon o finansiranju političkih aktivnosti je napravljen da političko delovanje postepeno onemogući svima sem najvećima i onima koji imaju finansijsku podršku sa strane (bilo to od strane tajkuna i kriminalaca bilo od stranih interesa).

11. А сад ћемо мало по старом и добро опробаном рецепту:

- Вучела прави владу у којој је премијер, вицепремијер и први подпредсетник владе (то чисто из сентименталности). За министра грађевине доводи стипендираног студента грађевинског факултета у неком предграђу Лондона, иначе из Свилајнца. Мали има 22 лета али је материјал за министра, реално.

- Вучела драматично најављује сарађивање са другим странкама у парламенту. Сви осим СНС добијају по министарство.

- Динкара прелази у напредњаке и постаје министар финансија или економије или тако неког курца везаног за паре. Наставља да арчи буџет. Повремено пљује претходне владе (у којима никад није учествовао) и наглашава нестручност неке њему непознате странке УРС. Резервна варијанта - све то ради као ванстраначка личност (која лиже буљу Вучели у слободно време)

- Вучела плаче остављајући место ППВ јер је дете порасло, осамосталило се кме шмрц.

- Ђулас жут.

- Коштун га нема, појави се ту и тамо каже Косово и Русија и оде.

- Радикали лепе плакате, долази Шешељ (долази ал' на своју сахрану).

- Чеда наш'о пос'о.

- Двери нешто нешто крађа.

И онда ниоткуда мени кева нуди да ме убаци на неки списак да дежурам опет за сома или два џепарца. Дружење са пензосима и студентима у миксу цео дан. Резултати: Вучела 156%, сви остали минус 10%.

12. ја много волим ове из двери. које су то лобање попусијске, чиста чамовина

13. Од "доласка демократије" у Србију 2000. године Црна Гора се одвојила од Србије, Косово је прогласило независност, убијен је премијер а убице су, званично, нарко дилери без политичке залеђине, премијер је био Деда Мраз, потом Милошевићев потпарол, влада је суштински признала независност Косова, научили смо колико је у једној држави битан ППВ, председник је полу-писмен човек са купљеном дипломом... Преживеће Србија и наредне четири године (или много вероватније три).

Сетите се како су "жити" били свемоћни пре мање од две године. Што веће уздизање, то нижи пад. Што би рекао Иво Гундулић, још пре 400 година:

"Коло среће уоколи вртећи се не пристаје: тко би гори, ето је доли, а тко доли гори устаје."

Свима вама, моји драги пријатељи, који ноћас плачете због ових резултата живот неће бити ништа гори. Нажалост, неће бити ни бољи. Таква нам је судбина јер су нам животи, уз пар изузетака, слични.

Зато, радите на себи, трудите се, борите се. Па када до пада дође уместо нове жалопојке будите спремни да нешто урадите за себе и Србију. Или, ћутите, сада и увек.

добар статус.

14. Mene samo plaši da ove reči

Преживеће Србија и наредне четири године

nisu baš apsolutno garantovana istina.

15. ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓▓▓░░░░ ░░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

16. Када смо код страхова, мене плаши то што не знам никог ко је гласао за СНС. Какви су то људи, гласају, ћуте, свуда су, а не видиш их. Не знам да ли је лепо да их упоредим са пацовима, али такав утисак имам.
    Сумњам и на неке из фамилије, то су сви они који климају главом, ништа не разумеју, али су гласни у кукњави.
    Али ћу их упознати, сада када су сигурни да су освојили власт, изаћи ће из својих јазбина.

17. RADIKALI NAPOKON DOŠLI.

EDIT:

Када смо код страхова, мене плаши то што не знам никог ко је гласао за СНС. Какви су то људи, гласају, ћуте, свуда су, а не видиш их. Не знам да ли је лепо да их упоредим са пацовима, али такав утисак имам.
    Сумњам и на неке из фамилије, то су сви они који климају главом, ништа не разумеју, али су гласни у кукњави.
    Али ћу их упознати, сада када су сигурни да су освојили власт, изаћи ће из својих јазбина.

Što je najgore tako je, nijedna osoba koju sam pitao mi nije otvoreno rekla da će glasati za sns, ovde mislim na krug ljudi u kojem se redovno krećem, nisam išao od vrata do vrata i pitao ljude da li će da glasaju za ALEKSANDRA VUČIĆA I SVOM SNAGOM PROTIV KORUPCIJE!!21

18. Brakus ima više od Dinkića hahaha.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.