Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://i.imgur.com/XxXLeT0.jpg
http://www.beograd.rs/download.php/documents/izbornalista15-GEPS.pdf
Јел ко чуо за ове павијане? Не знам да лимају 2% укупно. Неки чобани, будале, лепо им пише у занимању.
Ево овако нека прогноза наредних 4 године у Србији: Вучела постаје накурчен, најављује неке оштре реформе, велике промене и мултимилионске уговоре сад кад већ коначно могу сами да владају, али опет први резултати ће моћи да се виде тек за 5 година. Динкић не напушта политику, али пуца, постаје небитан. Ђилас остаје у опозицији и има подршку јер глупав народ мисли да ако ниси за вучића неком логиком мораш да будеш за Ђиласа. Тадић можда уђе у ову владу, можда не, али постаје небитан врло брзо, на следећим изборима више нико не обраћа пажњу на њега. ДСС губи подршку готово у потпуности, остаје само по неким локалним местима где пензионери још гласају за њих. Радикалима се враћа ШЕШЕЉ. ЈЕЕ ШЕШЕЉ! Али оно што радикали заборављају је да Воја има фин број година, и једва мало мањи број болести, стога не може да се бави политиком како они очекују, већ проводи задње године живота са породицом. СРС остаје на проценту на којем јесте. Дачићу опада подршка због слабог учешћа у медијима и јавном животу, али за 2,3 процента само. Нова главна опозициона снага постају Двери, схватају мало боље како функционише политика, и успевају да добију подршку доброг дела људи, али и даље недовољну за изборну победу. Барем не на следећим изборима. Чеда такође остаје, и јача годину дана пред крај Вучићевог мандата, јер и у њему људи виде опозицију. Што се тиче живота у Србији, биће горе, али не очајно горе, већ онолико колико је нужно да буде са оваквом влашћу, СНС успева некако да закрпи плате и пензије, међутим од обећања и промена наравно нема ништа.
Opasan si mi ti kurcev analiticar.
Da si hteo ne bi ovoliko promašio.
Марк мај вордс, комрадс.
Rabine, počeo si da pišeš SF roman?
Јез га усро Рабин.
Реално, очекујем да ови врло брзо засеру ствар и да ће, у по њих најбољем случају, да изгурају плафон 3 године, а онда ће да пукне неки раскол у странци и нереди овако и ћао.
Иначе, Пичкоусти је пеошле недеље распустио ГрО у Крагујевцу, који води Томин син, ал' му одлука није прошла на Извршном одбору, чији је председник тај исти Томин син.
Шта оће бити раскол опет? Оће да настане још једна странка, Нова Српска Напредна Странка, кад су се ова двојица већ тако завадили?
Koliko je stranaka nastalo od DS-a, nije šteta ni od radikala da nastane pet-šest.
http://www.youtube.com/watch?v=121_sQdoAu0
moj predsednik je reka sta treba
do pola...
ne napadaju srbiju zbog milosevica,vec milosevica zbog srbije.vrhovni komadant!
Kako moze doci do raskola u stranci u kojoj jedva 3 coveka umeju da se potpisu? Toma je predsednik, dakle ne moze imati ambicija u stranci dok mu ne istekne mandat - a i pitanje je ko ce biti protivkandidat, ko moze da se pojavi niotkuda i navuce popularnost vecu od diplomca - ne zato sto je grobar popularan, vec zato sto ovi ostali nisu, a predsednicka funkcija je protokolarna, pa ne moze Toma nista zasrati da bi sjebao sebi rejting.
od cetnickih vojvoda do evropejaca.strasno!i uvek se nadje neko objasnjenje,demagozi.seselja su toliko dizali u nebesa,daju poslednju kap krvi za njega.kada ih on dodirne,oni cvetaju...to nije bilo bas jako davno.ljudi se menjaju,postepeno,godinama...a ne zreli ljudi za 6 koji su sve svoje stavove promenili,leb te jebo.
Plačite vi koliko hoćete. Trenutno nema prave opozicije dok se ne vrati Šešelj iz Haga.
sada smo u najgrdjem kurcu no ikada otkada se ove stranke jebu za vlast.sve isto seru i jebala ih evropska unija!
Nego zasto se ne javi na vuki neki glasac sns, sigurno ih ima a niko se nije izjasnio osim brucea, sto to? Voleo bih da cujem sta oni misle, zasto su glasali i slicno. I sta ocekujete da ce da bude sad, hoce li biti bolje? Jbt da mi je neko nekada rekao cu reci da je b92 najobjektivnija tv, blic najrealnija novina, da cu za neke ljude reci da su u pravu ne bih verovao.
Zato što većina ljudi kreira stav bez dobrog promišljanja o njemu. Ja se ne vezujem za stranke i funkcije nego procenjujem ko može napraviti najbolji odnos korist/šteta pa za njega glasam. Zato mi i nije problem da kažem za koga sam/ću glasao/ti.
Već sam jednom rekao na nekoj temi, ali nije zapaženo - kod mene svi imaju v.d. ispred funkcije, niko se nije u fotelji rodio iako su mnogi u fotelji napravljeni.
ja sam do izbora znao 2 coveka koji glasaju za vucica.kasnije mi kaze njih dzumla kako je glasala za vucica.fora je bila,pa za koga drugog i ipak je on najjaci.jebem ti razloge!kada pocne da patetise i zvalavi,primi se gomila babetina.joj,nasa deca,ja cu to sve da sredim.ceka se 2 dana siptarski autobus kako bi on odneo sipca koji ce nas verovatno gadjati iz topa nekog, nekada...
Blic ti je najrealniji samo zato sto ne citas Danas. Za 3 koplja su ispred drugih.
Vucici Sarica uhapsio. A vi pljujete po njemu napred SNS!!!