Rezultati izbora 2014

1. za koga drugog i ipak je on najjaci

E to mi je go kurac od razloga, bolje nemoj ni izlaziti na izbore ako te toliko zabole ko te vodi. Sedi brate pa smisli barem jedan pozitivan razlog ili barem jedan manje negativan, pa ako ne možeš onda ostani kod kuće i kači meni na FB kako tri miliona Srba ne žele Vučića ali ih boli kurac da dignu dupe i glasaju za nekog drugog.

2. E bas sam mislio da kupim "danas" da vidim kakve su novine jer sam citao par kolumni od onog draže i onomad ga gledao u nekoj emisiji i dobar je, bas dobar.
    E a nek mi neko iz bg kaze posto oni bolje znaju, jel realan i moguc beograd na vodi i zasto nije?
    A ovo sa seicima me podseca na onu pavicevu seriju, cini mi se da je porodicno blago.

3. A ovo sa seicima me podseca na onu pavicevu seriju, cini mi se da je porodicno blago.

Исти Пера Циганин! лололо

4. realan i moguc beograd na vodi i zasto nije?

Kad nisi siguran, prati novac. Ko je vlasnik zemlje i imovine u zoni gde se gradi BG na vodi?

5. ne žele Vučića ali ih boli kurac da dignu dupe i glasaju za nekog drugog.

ja sam na izbornom mestu video gomilu penzosa kojima je to jedan od retkih dogadjaja kada im se nesto desava u zivotu.a i njih je lako izjebati da glasaju.malo deca,malo vece penzije,malo zejtin jeftiniji i eto ga.jos im vucic nije rusio slobu.3 miliona ljudi je razocarano jer nema za koga da glasa.a verujem da im je na poslednjem mestu demagog,patetik i medijski magnat vucic.ja za vreme njegove vladavine nisam osetio nikakav boljitak.kao ni od ovih pre njega.ne znam da je neko zaposlen,da je nekom plata veca.sta mene boli kurac sto je on uhapsio miskovica,pa ga pustio.akcija hvatanja dilera.njih 1000,nasli 3 dzojusa i zadrzali jednog lerdija pola sata.

6. Па просто је. Ко је гласао за ДОС 2000? Докурчили су људима, ништа нису направили осим више и више дугова и сад људи гласају за Вучка у јагњећој кожи. Знају да се маскирао, али осим наде милион људи нема ништа друго. Мени је већа мистерија ко гласа за многе друге странке.

7. Sanitarni, ja radim na istom radnom mestu od 1997. - nisam dobio posao preko politike niti sam dobio bilo kakvu korist ni od jedne vlasti do sada. 1995. godine su me uhapsili i sprovodili da me isporuče u Krajinu iako nikad nisam živeo u Hrvatskoj, svaku vlast do sada je boleo kurac i za mene i za moje probleme i za sve ostalo osim lične koristi.

Tri miliona ljudi je razočarano kažeš - ja kad se u nešto razočaram onda to promenim ili barem pokušam. Ne gurnem palčeve u guzicu i kažem "zabole me".

8. И да не заборавим, гласају за њега зато што је на власти. Тако себи обезбеђују једну победу у животу. Некоме је и то битно. Као што рече онај сељак Драшковићу: "гласаћу ја за тебе кад ти будеш власт".

9. Тако себи обезбеђују једну победу у животу. Некоме је и то битно.

To, jedna od najpametnijih izjava koje sam pročitao na celoj temi, uključujući i moja seruckanja.

10. Sanitarni, ja radim na istom radnom mestu od 1997. - nisam dobio posao preko politike niti sam dobio bilo kakvu korist ni od jedne vlasti do sada. 1995. godine su me uhapsili i sprovodili da me isporuče u Krajinu iako nikad nisam živeo u Hrvatskoj, svaku vlast do sada je boleo kurac i za mene i za moje probleme i za sve ostalo osim lične koristi.

Tri miliona ljudi je razočarano kažeš - ja kad se u nešto razočaram onda to promenim ili barem pokušam. Ne gurnem palčeve u guzicu i kažem "zabole me".

ne znam kakve veze prvi deo posta ima sa temom.lepo od tebe to sto si bio posten.nemoj samo ko vucic da zvucis.

a kako neko bez para i medijske podrske da pokusa?i da ne kazem strane podrske...

11. Zbog ovoga što si napisao, hoću da ti kažem kako imam druge razloge za glasanje.

ja za vreme njegove vladavine nisam osetio nikakav boljitak.kao ni od ovih pre njega.ne znam da je neko zaposlen,da je nekom plata veca.sta mene boli kurac sto je on uhapsio miskovica,pa ga pustio

12. a kako neko bez para i medijske podrske da pokusa?i da ne kazem strane podrske...

Nikako, pogotovo ne za dva meseca. Sad počinje kampanja ako hoćeš da si nov. Osnuješ stranku i imaš 4 godine da skupljaš ljudi i organizuješ logistiku. Da te neko primeti od velikih i da mu se uvučeš, pa posle napraviš predizbornu koaliciju i toeto.

13. ne kazem ja,nisam ja iskljuciv,neka ljudi glasaju za koga hoce.svako ima svoje razloge.samo hocu reci da nije bilo tolikog boljitka da bas ima toliku vlast.a i svakoj vlasti treba opozicija.ova je nec imati jer su svi isti.

Nikako, pogotovo ne za dva meseca. Sad počinje kampanja ako hoćeš da si nov. Osnuješ stranku i imaš 4 godine da skupljaš ljudi i organizuješ logistiku. Da te neko primeti od velikih i da mu se uvučeš, pa posle napraviš predizbornu koaliciju i toeto.

slazem se,treba vremena,a i treba para,medijske zastupljenosti.to da se uvuces velikima opet nema smisla,opet se vrtis u krug.

14. Svaka čast brusu za samo 15 godina je svojim predanim radom i požrtvovanjem postao pošten građanin srbije koji se nije okoristio u politicu u Srbiji koja je bila prekorumpirana

15. Ma budala bre, bio patriJota kad su svi uzimali lovu - umesto da lepo iz SPS pređem kod Vučelića pa u G17+ i onda polako u SNS, ja deset godina u opoziciji čekam da moj pošteni firles lider podigne Srbiju sa kolena i svima nama donese boljitak.

16. Smorio si, Bruse, nikoga ne interesuje sta stranacki aktivisti misle i koji su njihovi razlozi i racionalizacije.
    Ovo je tema za posten, nestranacki narod, makar taj narod bio glup kao rasni - ali barem je nepristrasan.

17. ali barem je nepristrasan.

Ozbiljno? Ja sam ovde sabrao svu opoziciju Srbije, ni jedan post nije napisao nepristrasan korisnik.

18. Bruse, kad si vec tu, bolje nam reci da li stranacke botine sada idu na zasluzeni odmor, ili ce dozivotno da smrde po novinskim portalima?

19. To ti ja ne znam, ja sam samo običan član u malom mestu. Na mom FB profilu ima plafon dvoje naprednjaka, svi ostali prijatelji su mi iz drugih stranaka tako da nemam nikakve kontakte sa botovima.

Lično, da se pitam, ja bi tu boraniju svu raspustio jer su realno loše odradili posao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.