Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Školuju se novi na jednom privatnom fakultetu baš za taj posao, ja vido. Ne zezam se.
Nisam ljudski čestitao Brusu na pobedi. E pa čestitke, sad samo pametno, bolju startnu poziciju od ove ne možete imati :)
Aj me sad i ti jebi, kao da mi nije dosta ovih Dverjana. Kakva kurčeva pobeda, samo uvaljen posao i odgovornost.
Hvala :)
Ма 'де реалан. Могућ јесте, ал реалан није.
Jedna od najglupljih finti a propos Beograda na vodi bilo je "izmestanje sina". Doslo 10 ljudi i vadilo pragove i sine sa zapustenih koloseka, i oni to 'ladno prodavali kao pricu "rasciscavanje terena za Beograd na vodi". Pa samo to rasciscavanje kostace vise stotina miliona evra, plus sto o tome ne moze biti ni govora dok se ne zavrsi Prokop, za sta je opet potrebno da prodju 2 godine.
oko 800 miliona sam ja čuo da će koštati...
Што се мене тиче, да изместе шине, аутобуску и железничку, изшпартају тај део града улицама и посаде траву ја ћу бити задовољан. После нек се полако пуни тај простор кад се нађу интересенти.
Нисам ни свестан своје политичке генијалности...!
Samo ti legalizacija u glavi!
http://www.juznevesti.com/Politika/Gadzin-Han-SNS-i-SPS-jedini-presli-cenzus.sr.html
I Koštun nam se povlači :'(
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=18&nav_category=11&nav_id=825584
"zamolili" su ga opštinski odbori stranke, juče mi zet reče
Долази Миха мађија да буде председник парламента, да изврши смену генерација и подмлади тим.
Možda nauči rasima i pastora da pevaju himnu :)
pastor jebe kevu.uvek u vladi.zamisli stranku koja nece manjine.
Сад ће ваљда вратити служење војног рока као што су најављивали. Да зауставимо ово пропадање.
Мени је човек, стручњак у тој области, писао и стратегију за развој града, рекао да је Београд на води таква глупост да то није нормално.
Каже, почев од најпростије ствари, урбанистичких прописа, треба нам барем годину дана да их променимо да би тај квази пројекат био уопште могућ. Кад се донесу ти закони и прописи, долази то неко измештање пруге, а каже да се то не може преко ноћи, ани ни за годину-две, цела та процедура тог обима, захтева дугогодишње планирање и постепено измештање, каже да у иностранству и по десетак година унапред крену са таквим пријектима, да би све било без проблема, застоја у саобраћау и чега већ.
И задња ствар, оправданост таквог пројекта, каже да доста ексклузивних грађевина сличног типа зврји празно по Бг-а, а ови одлучили да праве још таквих.
А што се преподобног Вучића тиче, добио апсолутну власт, може сам да формира владу, а он зове Дачића и Тадића, скидање одговоронсти са себе и пишање у фацу свима који су гласази за снс.
ko ce da ostane u opoziciji kada pokupi sve?
Niko svi će biti jedna složna velika porodica awwwwwwww
Đilda.
jos da zove cedu,kostunija i dinkica na neke funkcije.banja