Rezultati izbora 2014

1. Naravno Papete, to sve stranke rade. Ja danas u kol centru, u kući pet članova iz pet stranaka - po principu "ko pobedi vuče ostale", familija već 20 godina na vlasti. Zovem svog člana, a javi se neki drugi pa kaže "Koji ste vi", ja "SNS", a on "Aaaa, tebi treba Rajko, saće on, otišo po pivo da slavimo posle"...

2. Srbijo, na kurac te nabijem

3. VRATI MODOVSKI MANDA BRUSE BRUSE BRUSEEEE

4. EVO VUČKA SLEDI ŠOU

5. A ko će onda da vas brani od cenzure?

6. Koja sramota od države... jebeš ovaj narod. Povećavam moju procenu da nekih 60% naroda treba streljati. Jebeš to, 80% bre.

7. BRU-SE PRO-DA-JO, BRU-SE PRO-DA-JO

8. 'oš odabranu da ćutiš? :)

9. KAJZEN ISPOD CENZUSA!
    brus sad diktira kajzenu uslove za preuzimanje sajta!

10. Izete mi nogu!

A ti brus!
    Koji kurac? Aj što si "umetnik" (lezilebović okoreli) nego si još i stranački preletač. Verujem da kada bi jeo lebac od poštenog rada da bi bio slabije uhranjen nego sad.

11. Оће сад снс да зове све нас што су нас имали записане као сигуран глас да нам се захвали? :(

12. PuppetMaster

da.

i posle ja prodaja :)
    biće nešto...

13. Vučić pička ući će u koaliciju da bi mogo kasnije na nekog da se vadi.

14. U koaliciju sa Cankom i Tadijom mozda.

15. Verujem da kada bi jeo lebac od poštenog rada da bi bio slabije uhranjen nego sad.

A ti kad vređaš prvo se raspitaj o onome koga vređaš. Moj hleb je oduvek pošteno zarađen i neće mi ga barabe pljuvati. Ja od politike i umetnosti nisam još ručao.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.