Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
SRAM TE BILO!
JOŠ SI DOŠO TU DA MODERIŠEŠ!
POŠTEN NAROD NEMA LEBA DA JEDE A TI IZ PARTIJE U PARTIJU
Stvarno te ne razumem. Da li želiš da me isprovociraš da reagujem ili sereš tek tako kao i obično?
VIŠ KOLIKO SI ĐEMBEO NA AVATARU DE TO IMA OD POŠTENOG RADA
Bruce, iskoristi dodatne dugmiće.
Па добро, и друге земље су лепе за живот. Није Србија једина. Нпр, јесте чули за гастарбајтере, то ми је фасцинантно, они раде по другим земљама, што је кул јако.
Јесте, ми смо кул
Zapato ja teo u CG al pani neće da mi sredi pasoš :(
TAKO JE! ISTI SI KAO TVOJ LIDER!
ČIM TI NE ODGOVARA TI ODMAH PRIPRETIŠ CENZUROM
OVO JE LJUDI TIRANIJAAA
TI RA NI JA AA AA AAA
а и искрено, драго ми је што је вучић издоминирао! јебо вас ђилас, говна београђанска
Leprikon je gastos sa alarmantnom kolicinom masnih naslaga i holesterola.
Makar dveri nisu prešle cenzus.
Cudno mi za Cedu...
Ti mora da si radikal - em sereš čoveku po hlebu kojim se hrani, em tumačiš izjave kako tebi odgovara.
Jel moguće da mlađan nije prešo cenzus
LDP nikad dalje od crte
Sve mi je jasno, ali da Vučić zove Draškovića u koaliciju, to nikako. Pa to je primjer antireklame.
Bruse, Nese, nemojte da se svadjate...
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201106/78090/medium_sdovee.jpg
A KAO NIJE MI PREĆENO BANOM?
OPET KAŽE SRAAM VAS BILO!
DOVELI STE OVU DRŽAVU DO PROPASTI
Ja se ne svađam Papete, samo čoveku kulturno odgovaram.
AAAA JEBI ŠEŠELJOAAA AAAAA