Sve mi je jasno, ali da Vučić zove Draškovića u koaliciju, to nikako. Pa to je primjer antireklame.
kako ti nije jasno?
budeš raspali radikalski luzer godinama, bez šansi da ikad dobiješ mrvicu vlasti koju ti dao sloba, kompleksi te piče, urođena histerična želja da budeš prvi ključa
onda kažeš
ako ne mogu da ih pobedim mogu da im se pridružim
pokucaš u američku ambasadu, kuc kuc, šta treba duradim da budem novi tito
evo ti montgomeri, on će ti pomoći da se pripremiš, evo ti miki rakić ..., evo ti SPISAK OBAVEZA
a na spisku, negde pred kraj - ubaciti draškovića, valjo je ujka semu, valjaće mu opet
onda napućiš usnice, sklopiš prste i kažeš sebi
KOI SAM JA JEBENI HARIZMATIČNI VOŽD
Kontam da ako imaju sad šanse da se operu malo i srede jer ipak podrška od preko 50% (ako je verovati) može da pruži kao potpora za ostvarivanja nekih dela.
Ako useru onda treba da se obese što tanjim kanapom.
Sad već ne mogu da seru kako ih neko koči.
Pročitaj ponovo - lepo sam te pitao šta želiš, nisam ti pretio.
Znam, salim se.
Nego, Bruse, mislis li ti da odrzis svoje postizborno obecanje?
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwAoMoQifDi0WIcFJBXSjoqVoZKEJRUIdkGx5YMar0GhXQUzEb
бар дачић више неће бити премијер, клоус инаф!
Папете, скроз си оригиналан, свака ти част
SRAM VAS BILO
OVAJ IZOKOLA PRETI A TELE ISPOD NJEGA ODMAH PREDLAŽE KAKO DA ELIMINIŠE NEPODOBNE
SRAAM VAS BILO!
kako ti nije jasno?
budeš raspali radikalski luzer godinama, bez šansi da ikad dobiješ mrvicu vlasti koju ti dao sloba, kompleksi te piče, urođena histerična želja da budeš prvi ključa
onda kažeš
ako ne mogu da ih pobedim mogu da im se pridružim
pokucaš u američku ambasadu, kuc kuc, šta treba duradim da budem novi tito
evo ti montgomeri, on će ti pomoći da se pripremiš, evo ti miki rakić ..., evo ti SPISAK OBAVEZA
a na spisku, negde pred kraj - ubaciti draškovića, valjo je ujka semu, valjaće mu opet
onda napućiš usnice, sklopiš prste i kažeš sebi
KOI SAM JA JEBENI HARIZMATIČNI VOŽD
Izvini
dabome, samo ne danas jer sam već okačio
Ovo izvini sam rekao Leprikonu.
VU ČI ĆU
VU ČI ĆU
VU ČI ĆU
Debeli gasterbajteru jesi i ta napredan lolo
biju dveri pendrecima sad ispred skupstine.... joj:(
AAAAAAAAAA
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1922254_253545648161279_615656972_n.jpg
haaha
nego aj sad bez sprdnje
Kontam da ako imaju sad šanse da se operu malo i srede jer ipak podrška od preko 50% (ako je verovati) može da pruži kao potpora za ostvarivanja nekih dela.
Ako useru onda treba da se obese što tanjim kanapom.
Sad već ne mogu da seru kako ih neko koči.
Ako ne budu u koaliciji, onda ce da okrive nekog iz svojih redova, a Vucic (kurcic heheeh) ce opet biti bezgresan.
@al paćino
Svi se oni sa istim žarom bore za vlast. I ako je već kucao amerima na vrata, koji će mu Drašković?
Brate pa je l' stvarno mislis da neka stranka moze da ima 50%...daj bre Nash-e...
Ne treba im 50% Dzankee. Dobijaju i glasove ovih stranaka koje nisu presle cenzus.
dzanki jesi jebo kladzu?