Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E'o uz'o 5 komada. Od boljih Van der Vart, Staridž i Toni Kros. Još jednog Kolumbijca dobih, ko da rastu iz vode jebote. 52 zalepljene 4 duplikata. Još uvek bez Bosanaca.
Sad bas ko za inat jesam.
Odakle si?
imam fabija kanavara iz 2006 ono kad je bilo
Sjećate li se vi onog domaćeg albuma fifa 1998? Svako treće ime bilo tačno prevedeno.
Sjećam se da je Kanavaro bio Kunavera, Bobo Vijeri je bio Vijera i još milion nebuloznih grešaka. Inače, najjači album koji imam neđe na tavanu je Evropsko prvenstvo u fudbalu iz 1996. Mislim da je Merlin ili tako nešto bio izdavač. Osim što je ovako bio lijep za viđeti, imao je pored svake sličice detaljne informacije o svakom igraču. Moram ga potražiti ovih dana.
Ovaj: http://www.footballstickipedia.com/merlins-euro-96-sticker-album.html
Ма не продајем ја то, ако хоћете јавите се, дам вам њихов мејл па се договорите са њима преко мејла за слање. Ваљда само шаљу, не може лично преузимање.
Sjećate li se vi onog domaćeg albuma fifa 1998? Svako treće ime bilo tačno prevedeno.
Ја не знам да ли се неко сећа једног домаћег албума за Кореју и Јапан 2002. где је било фазон 312 сличица. Од тих 312, 17 или 19 (сад се већ не сећам) изгледа да уопште нису ни штампали хаха. Цела моја школа је то скупљала тад и нико није имао те сличице, наравно кружиле су приче како НЕЧИЈИ ОРТАК ИМА ОРТАКА КОЈИ ИМА ОРТАКА који има 2 од тих 19 хахаха.
Нисам сакупљао сличице од кад сам био клинац, сад ућох на тему, прочитах пар постова и вратио се онај стари добри осећај, лепо је било јбт. Кад купиш кесице, па онај мирис фарбе, и сличица и албума, па неизвесност шта ћеш извући.
Лееееееејјј, одо да купим албум беш ми све. Колико сличица има у кесици?
5 komada Tilmo, to nisu menjali.
jbt koji ste ćomani ja još nisam kupio ni kesicu...
Boli nas kurac! :)
Домаћи албум 1998' је био толико шизофрен, сећам се. На средини су као били неки дуели из 4 дела, Кунавера против Роланда а кад све залепиш изгледало као Герника.
Овај сам купио, видећемо финансијски колико ће моћи то да се попуни, али лепо је осетити се као дете.
Kolko kosta album, kolko kesica? I da, kako se zove onaj drugi album, videh reklamu sa Niugrutinom? To karikature il?
Pusite mi karu navukli ste me odo kupim album lolo...samo nek mi odgovori neko na ovaj post iznad
100 album, al imaš u novinama nekim pogledaj, 60 kesica, i treće su Karikature Brazuka se zove album.
aj pljake
Brazuka lool, valja li ta Brazuka ista ili da uzimam ovaj paninijev?
Uzmi Paninijev.
Oke, fala :) odo kupujem album taman i Dilan Dog izaso nov, bleja
Па Панинијев се само рачуна, какво је то питање.
Pre bih skupljao sličice Huga nego da dajem pare za karikature jebene.