Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. nisam ni uzeo lolo sutra cu, krenuo da kupim, i svratim do kladione, ostavim 1500, uzmem strip, nista mi nije ostalo :D

2. Peki, ti si iz Niša, kad otprilike kreće sa tim menjažama i jel postoji odredjeno vreme u toku dana ili ono, stalno ima ljudi ? Nikad se nisam menjao, uglavnom sam zaradjivao terkanjem :Đ... sad bih se terkao isto, ali mi bedara da konjina od 24god ide po školama i traži osnovce da im uzima sličice lolo

3. Мења се код Родића на Булевару, креће тако око 4, пола 5 сад у пролеће, после мало касније кад удари врућина. Људи има сваки дан и капирам да би већ сад за викенд могло да буде људи јер је албум изашао има већ пар дана. Кад први пут крене, биће сваки дан бар до почетка првенства, па и у току. Биће сигурно пуно људи, сад сумњам да ће бити као 2010. кад смо ми играли (тад је била гужва на целом оном ћошку код Родића као на концерту).

У сваком случају надам се да неће матори коњи да дозволе клинцима да диктирају правила мењања као пре две године, кад су идиоти дозволили да се уважи да се мењају само сјајне за сјајну, због тих идиота тек ових дана завршавам попуњавање тог албума.

4. sto bi postojala ta pravila oko menjanja? de je logika? ako meni treba sjajna sliba, a ti je imas, a tebi treba dario srna, a ja ga imam, zasto ne bi mogli da se zamenimo?

5. Pezose ajmo za vikend u katolicku portu da izotimamo slicice decama.

6. Па знам, тако и треба увек, кажем да су клинци на прошлом скупљању наложили људе на то, последњих дана мењања је било буквално све исти ликови са истим сличицама, ако немаш сјајну не мораш ни да долазиш. Дебили балави.

7. Stvarno jbt, kakva crna pravila. Šta kao, ako dam Mesija za nekog anonimusa iz Irana koji mi treba, doći će matora drtina od 52 godine da mi kaže "E dečko, to nije po pravilima"...pa tačno bih ga oterao u kurac.

8. Peki doci cu ja da ih tacno nataknem na kurac.

9. Shomy23
    Stvarno jbt, kakva crna pravila. Šta kao, ako dam Mesija za nekog anonimusa iz Irana koji mi treba, doći će matora drtina od 52 godine da mi kaže "E dečko, to nije po pravilima"...pa tačno bih ga oterao u kurac.

Ма јок, није се гледало уопште то да неки играчи вреде више, него само да сјајне сличице (грбови или оне 1,2,3 сличице) могу да се мењају само за друге сјајне. Фазон, људи неће да ти дају сјајну ни за 10 обичних сличица. Онда ни ти сам ниси луд да даш сјајни дупликат за неког безвредног Костариканца кога сви имају, него га чуваш да би га заменио за нечији сјајни дупликат који немаш.

10. idemo papete da igramo ono, ne mogu da se setim kako se zove, kad bacas slicicu pa koja bude blize zidu ta pobedjuje i uzimas ostale slibe

11. Ma bice ljudi kod Rode, siguran sam u to. Ne mislim da ce ih biti manje nego kao za proslo SP.. Kapiram da je slicno kao i za cigare, poskupele, ali ljudi i dalje puse. :)

12. Maznes citavu kutiju slicica.

13. Ma idemo keceve da im izbijemo pesnajama, kakvo bre bacanje u zid.
    Da popunimo album za 0 dinara pa da nas stave u onu grupu neverovali ili da.

14. Ovde samo Nišlije na temi maltene. lolo

15. ja nemam duplikate ali cu ici da idem ljudima generalno na kurac i da se mozda pobijem.

16. ja cu da mazem poledjinu slicica sa smegmom ispod glavica, pa nek se otruje onaj ko se menja samnom

17. Messi, Varela, Zapata, Holebas idemooo

18. De se nalaze ti kodovi koj kurac?

19. Skupljacu i ja!!!! Boli me kurac!!!! Nek ostanem bez para al mora se.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.