Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Ђе си, Царимире, боже оче ♥

2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

TERANNNOVA

3. Хаххахах, дај море албум теранове да лијепимо сличице џемпера

4. ahahahahhaha, al bi to bilo mama. Ono, ceo album ti, izlepljen u različitim koloritima. Zvaćemo GTD da se konsultujemo oko boja lolololo

5. хахахахаха, ТО! :Д

6. ДЕ СИ ЦАРИМИРУ СИ ГЛАСО ЗА ИШТВАНА ПАСТОРА?
    ТРОЛОЛО

7. 126 zalepljenih i 15 duplikata. Danas od boljih Vilian, grbovi Kameruna i Kolumbije, Vilja, Fabregas, Navas, Nojer, Boateng, Humels, Klose, Postiga i Naval stadion desna strana. Samo Francusku repku nemam ništa.

8. CRXB-E28M-7444

Grb Portugala, ako neko želi za te online albume.

9. Uzecu ja Champy, ako ne zaboravim do 15og.
    Inace, danas sam listao album kod malog komsije. Koje su oni jevrejcine postali. Mozes da narucis tacno one slicice koje ti nedostaju, ali je cena 30 (trideset) dinara po komadu.

10. Uzeo danas album u Mocartu za 50 kinti. Više mi se sviđa sa prošlog svetskog. Pregledniji su podaci za igrače, a i ima adresa saveza.

11. Ja imam oko 80ak sličica, kaže Bolt nema Francuze, ja njih imam najviše, 6 komada, isto kao i Španaca. Nemam Čile i Ganu.

12. Evo kupio sam i ja danas prvu kesicu i imam 11 sličica hehe :)
    edit: Ako mi prođe tiket biće sličica :)

13. Kolumbija 10 i grb, onda 8 Švabe i 6+GRB Slonovača.

14. Meni prošo tiket, al danas nije radila trafika na kojoj kupujem, pa sam kupio na drugoj, a tu imale samo dve kesice, izvuko: Ozila, Montoliva, nekog ustašu Vrsaljka i evo i prvog duplikata - Bufon. Nema samo kodova na grbovima, izvuko sam sličicu broj 3, to je kao neki logo Svetskog Prvenstva u Brazilu i tu ima koda.

EDIT Izvuko i Kavanija, tek sam sad skonto.

15. I ja juče izvuko broj 3 Zeuse.

16. Буразер малопре извукао у истој кесици Голо Куре и Јају Куре :D

17. Odneo stric sad na fudbal duplikate, možda dobijem još koju sličicu danas. Imam ja Golo Kure-a Jajo nemam.

18. Iam 3 koda za sad, sutra ću da kupim još 3-5 kesice, valjda će i tu biti :)

19. Ја те кодове бацам, то је нешто за онлајн? Ако неком од вас треба, постоваћу на теми овде па узмите.

20. Dajte sličicu nekog Francuza ovde da vidim kako izgledaju. Teško da ću ih skoro dočekati u albumu. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.