Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Ја те кодове бацам, то је нешто за онлајн? Ако неком од вас треба, постоваћу на теми овде па узмите.

Pošalji meni u PVT ako te ne mrzi.

2. Hocemo moci da se menjamo tih onlajn slicica?

3. Ja imam 13 kodova. 6 sa sličica i 7 mi Pezos poslao.

4. Hocemo moci da se menjamo tih onlajn slicica?

Ja mislim da hoćemo.
    Ja iam samo 3 koda, sirotinja.

5. Ja nemam kodova, šaljite koji

6. Зар није мало чудно да је то тако? Ја мислим да ти кодови могу само једном да се искористе.

7. Pa da, samo jednom. Niko nije rekao da ce koristiti 2 puta isti Peki :)

8. Али неко је овде јавно стављао кодове. Шта као, ко први укуца тај код његов је? :)

9. Valjda, a zna se ko je ovde najbrži :)

10. Usain Bolt
    Dajte sličicu nekog Francuza ovde da vidim kako izgledaju. Teško da ću ih skoro dočekati u albumu. :)

Ja njih, Nemce i Japance najviše imam. 6 duplikata imam, idem kasnije kod keve, ona radi u prodavnici, samo ću da ih zamenim sa onim iz albuma lolo

11. Dajte sličicu nekog Francuza ovde da vidim kako izgledaju. Teško da ću ih skoro dočekati u albumu. :)

Od Francuza imam samo Abidala i grb, Argentince, Grke, Hrvate imam najviše.

12. Одо сад до града и успут купујем 5 кесица! :)

13. Ja sam ka ispičke popunio album iz 2004 ne sjećam se što je tačno bilo bez da su reprezentacije nekakve i da je pavel nedved trebao na kraju da se sastavi. I da sam dao 60 običnih za njegovu nogu.

14. Ja sam ka ispičke popunio album iz 2004 ne sjećam se što je tačno bilo bez da su reprezentacije nekakve i da je pavel nedved trebao na kraju da se sastavi. I da sam dao 60 običnih za njegovu nogu.

Imam i ja taj album sa Nedvedom na kraju, ali čini mi se da on nije Paninijev.

15. Meni tu 2004 falila 2 Grka. Da mogu da nađem album, reko bi vam tačno i koji brojevi.

16. Ljudi da li je stvarno neko kupio kesicu za 50 dinara?

17. 60 dinara. I nisam kupio jednu, vec tridesetak.

18. Ljudi da li je stvarno neko kupio kesicu za 50 dinara?

60 kinti.

19. Купио сам ја првог дана, ова што ради није знала да је 60 дин.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.