Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne to Smarko, samo Panini. :) Baci to u kantu, ili bar zalozi sporet, da imas neku vajdu. :)
onlajn album-govno
najgore vrste
А видим, ловере, нисам ја ни погледа' што је, само сам га фрљекнуо позади, сад га узех да видим :)
Али добро, ако буде код нас, можда и купим...
Сјећам се, уф, био сам у основну, има сам једну кутију, ту је било сличица и сличица, ко зна колико, а мислим да су биле са свјетског првенства једно 80% и ово остало можда лига шампиона или тако нешто, па било је преко 2к сличица сигурно, и једног сунчаног дана ја изађем напоље и видим Рајка наложила огањ напоље и ова кутијица унутра, скоро па скроз изгорела...
Мислим да сам плака' :)
smare ako budeš skuplja javi da se tapkamo, tvrdim da sam nepobjediv
Jednom sam jednog malog u osnovnoj tako odrao na tapkale da je plakao. Ovi likovi iza mu govore da nastavi da igra, da ne bude pička i on sve tapka i plače. Uzeo sam mu fazon blizu 50 komada jer smo igrali na po 4 odjednom. Na kraju sam mu vratio pola sličica i rekao mu da ne plače uz onaj podrugljivi smijeh. Uzeo ih je kao da prima milostinju.
u svakom slučaju plakaćeš iz pirsinga i imaćeš ožiljak na duši
Оће ли бит' овога код нас знаш ли?
Важи, нисам игра' тога ко зна откад у пм, остара' сам ја, тек сад видим-
Хахаххаха, то су најјаче сцене биле, сјећам се...
Или играју двојица, стављају по једну или двије, небитно
1 рука, овај први обрће све
2 рука, други обрће једну, овај први онда остатак
3 рука, први све
4 рука, други ништа, први све
одма' други купи сличице и без расправљања одлази са мјеста
и сви оно УУУУУУУУУУУ ПИЧКООООООООООО :Д
Мени вазда забавно било да играм, и кад губим нисам престаја' за инат :Д
Ma bice i kod vas Smare, sigurno, ako vec i nije. Pa ceo svet ovo skuplja, bukvalno. Mada jeste malo skuplja zajebancija. Al jbg, merak nema cenu. :) 50ak evra gruba racunica da treba za ceo album da se popuni. Mada ako se razvuce na 3-4 meseca i nije tako strasno.
Ja cenim da ću ga popuniti do početka sveckog, možda par dana nakon početka.
Па контам да ће се скупљат' једно 3-4 мјесеца, зато и оћу да узмем, мада ко зна кол'ко ће мене то држат' :)
Значи једно 60-70 центи ће бит' код нас кесица, а само 5 дође у њу... Уф, већ сам забринут :Д
Biće sigurno. Vjerovatno sad za koji dan. Čim ima u Srbiji, mora da dođe i ođe.
Nije pošteno da oni sa pola boda iz kvalifikacija imaju album za sličice a mi koji zamalo pođosmo ne
A ja mislim da i ođe kod nas imaju neđe da se uzmu te novosti. Ne znam dolazi li uz njih album.
Mislim da imam kod kuće neke knjige o klanovima balkanskim što su prodavali uz novosti tamo u Srbiji, kapiram da onda možda ima i album
Pazle, ne mora da znaci da dolazi uz novosti. Juce je bilo uz novosti, danas uz sportski zurnal. Ne zaleci se, svrati do trafike, pitaj i reci ce ti sigurno uz koje novine ide album.
Уз вечерње новости?
Долази вјероватно, таман ћу $утра да питам, ако долази сваки дан то говно?
Niste mi odgovorili. GDE SE DOBIJA TAJ KOD I ZA ŠTA SLUŽI?
Pogledaj prvi post Bolte, dopunjen je.
Jel će biti neka nagrada ako se popuni daj online album?
Brate najbliža trafika mi je po ure pješke haha :D
Aj viđeću sjutra, preksjutra kad se nakanim da prošetam malo da vidim ima li to đe.
Biće garant Zeuse FIFA sve nagrađuje. Igram tamo 3 igrice. Elektro, to samo na nekim sličicama ili?