Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne to Smarko, samo Panini. :) Baci to u kantu, ili bar zalozi sporet, da imas neku vajdu. :)
onlajn album-govno
najgore vrste
А видим, ловере, нисам ја ни погледа' што је, само сам га фрљекнуо позади, сад га узех да видим :)
Али добро, ако буде код нас, можда и купим...
Сјећам се, уф, био сам у основну, има сам једну кутију, ту је било сличица и сличица, ко зна колико, а мислим да су биле са свјетског првенства једно 80% и ово остало можда лига шампиона или тако нешто, па било је преко 2к сличица сигурно, и једног сунчаног дана ја изађем напоље и видим Рајка наложила огањ напоље и ова кутијица унутра, скоро па скроз изгорела...
Мислим да сам плака' :)
smare ako budeš skuplja javi da se tapkamo, tvrdim da sam nepobjediv
Jednom sam jednog malog u osnovnoj tako odrao na tapkale da je plakao. Ovi likovi iza mu govore da nastavi da igra, da ne bude pička i on sve tapka i plače. Uzeo sam mu fazon blizu 50 komada jer smo igrali na po 4 odjednom. Na kraju sam mu vratio pola sličica i rekao mu da ne plače uz onaj podrugljivi smijeh. Uzeo ih je kao da prima milostinju.
u svakom slučaju plakaćeš iz pirsinga i imaćeš ožiljak na duši
Оће ли бит' овога код нас знаш ли?
Важи, нисам игра' тога ко зна откад у пм, остара' сам ја, тек сад видим-
Хахаххаха, то су најјаче сцене биле, сјећам се...
Или играју двојица, стављају по једну или двије, небитно
1 рука, овај први обрће све
2 рука, други обрће једну, овај први онда остатак
3 рука, први све
4 рука, други ништа, први све
одма' други купи сличице и без расправљања одлази са мјеста
и сви оно УУУУУУУУУУУ ПИЧКООООООООООО :Д
Мени вазда забавно било да играм, и кад губим нисам престаја' за инат :Д
Ma bice i kod vas Smare, sigurno, ako vec i nije. Pa ceo svet ovo skuplja, bukvalno. Mada jeste malo skuplja zajebancija. Al jbg, merak nema cenu. :) 50ak evra gruba racunica da treba za ceo album da se popuni. Mada ako se razvuce na 3-4 meseca i nije tako strasno.
Ja cenim da ću ga popuniti do početka sveckog, možda par dana nakon početka.
Па контам да ће се скупљат' једно 3-4 мјесеца, зато и оћу да узмем, мада ко зна кол'ко ће мене то држат' :)
Значи једно 60-70 центи ће бит' код нас кесица, а само 5 дође у њу... Уф, већ сам забринут :Д
Biće sigurno. Vjerovatno sad za koji dan. Čim ima u Srbiji, mora da dođe i ođe.
Nije pošteno da oni sa pola boda iz kvalifikacija imaju album za sličice a mi koji zamalo pođosmo ne
A ja mislim da i ođe kod nas imaju neđe da se uzmu te novosti. Ne znam dolazi li uz njih album.
Mislim da imam kod kuće neke knjige o klanovima balkanskim što su prodavali uz novosti tamo u Srbiji, kapiram da onda možda ima i album
Pazle, ne mora da znaci da dolazi uz novosti. Juce je bilo uz novosti, danas uz sportski zurnal. Ne zaleci se, svrati do trafike, pitaj i reci ce ti sigurno uz koje novine ide album.
Уз вечерње новости?
Долази вјероватно, таман ћу $утра да питам, ако долази сваки дан то говно?
Niste mi odgovorili. GDE SE DOBIJA TAJ KOD I ZA ŠTA SLUŽI?
Pogledaj prvi post Bolte, dopunjen je.
Jel će biti neka nagrada ako se popuni daj online album?
Brate najbliža trafika mi je po ure pješke haha :D
Aj viđeću sjutra, preksjutra kad se nakanim da prošetam malo da vidim ima li to đe.
Biće garant Zeuse FIFA sve nagrađuje. Igram tamo 3 igrice. Elektro, to samo na nekim sličicama ili?