Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. A kako funkcionišu ti onlajn albumi? Ima li kakve nagrade za popunjavanje ovih "zemaljskih"?

2. Вјероватно има нека награда, пошаљеш им фул албум, они ти шибну награду и врате ти албум, мислим да то тако иде ако се не варам.

3. Taj onlajn će FIFA verovatno popuniti dosta njih iz celog sveta. Onda FIFA izvlači 10-20 njih koji dobijaju nagrade. Tako je bar funkcionisalo u drugim igricama do sad tamo.

4. Taj onlajn će FIFA verovatno popuniti dosta njih iz celog sveta. Onda FIFA izvlači 10-20 njih koji dobijaju nagrade. Tako je bar funkcionisalo u drugim igricama do sad tamo.

Mož' i tako da bude.

5. Zeuse si kupio ti neku kesicu?

6. Jok, danas bio da vidim samo kolko su, šeset kinti, najverovatnije ću sutra jedno 5 komada.

7. a jel zna iko gde mogu da kupim nba album ako uopste ima, a trebalo bi da ima? doduse sad je vec kasno za ovu sezonu...
    sutra cu da uzmem ovaj panini brazil ako nadjem....gde da gledam?

8. cornelije
    Много ме нервира што на албуму нема имена фудбалера, тако да не знам које су све ставили. И то што су информације о играчу са стране па морам да извијам главу не би ли видео и чини ми се да су смањили фонт за те основне информације.

па морам да извијам главу не би ли видео

http://i.imgur.com/nth3etS.jpg

9. Pezose mislim da nema NBA ova sezona kod nas da se kupi, bilo prošla-pretprošla ako se ne varam. A za ovaj Brazil, odeš do bilo koje trafike i pitaš. Ima garant.

10. a jel ima ono standardno visina, tezina, godiste za svakog igraca?
    jao sad moram da nadjem album iz 98, nekad sam znao sve te igrace napamet

11. Ima NBA kod nas, baš sam skoro video u nekoj radnji možda pre mesec, mesec i po.

12. Ima to visina, težina, godište i klub.

13. Imas ali na sličici sve piše, u albumu ništa, samo brojevi.

14. poslednje što sam skupljao je bilo za tamo onu ligu šampiona pre tipa 10 godina u kojoj su igrali boavista i deportivo la korunja, jebenu boavistu NIKO nije skupio celu

15. Шта се ради када се попуни албум? И ког дана се у Новостима добија слиџа за џ?

Имам само албум за сада, зато питам! Помагајте!!

16. iskreno, ja bi cuvao album....jer znam kolko se obradujem kad slucajno naletim na raspali album iz 98 osmeh od uva do uva dok ga gledam...imam i onaj iz 92 kad smo bili pod sankcijama

17. Шта се ради када се попуни албум? И ког дана се у Новостима добија слиџа за џ?

1 - Neam pojma, čuvaš 100 godina dok ne dobije na vrednosti pa prodaš.
    2 - Bilo juče u Novostima album i 6 sličica, ima ovih dana i u drugim novinama, raspitajte se na trafikama.
    EDIT:

KOJI SAM DOKTOR ZA OVO, NA SVA PITANJA ZNAM ODGOVOR! :)

18. Mislim da će biti i slidže u Novostima za koji dan, tako uvek i bude.

19. Imam ja i 2004 EURO i tu mi fale 2 sličice, ako nađem rećiću vam koji su brojevi pa ako ima neko.

20. Јуче је ћале донео само албум, без сличица, да ли је могуће да је неко на трафици то марнуо!!? пУ