Ja imam pun kuac ti košarkaša...
brat se u ona dobra stara vremena menjao tako što je dao onu legendarnu igricu bubble- bubble za segu , za pun kuac ti sličica i postera i svačega još.
ahhh kad se samo setim...
u dobar ovaj nba...ja danas bas pitao na trafici kaze ''ne znam ni sta je to'''....
al iskreno, nekako mi nije nista posebno ovaj brazil....slicice onako, male nekako sitnjicave....vise volim da su onako 7-8cm barem...ova nema ni 4 cini mi se
Slazem se pezose za slicice, to sam prvo primetio cim sam otvorio kesicu, bas su male.
Vidim mnogi kukaju za ove podatke o igracima sto stoje uspravno, sta znam meni to i ne smeta previse, ali zato ima drugih stvari koje mi smetaju, npr. cena. :)
Једина ствар која ми за сад смета је што кесице уопште нису пуњене по рандому. Јуче сам узео 10 и сад још 3 кесице и извукао сам 11 Бразилаца, све различити, 10 Камерунаца, 8 Костариканаца... А имам бар 15 репрезентација где немам ни једну једину сличицу. Надам се да није свуда тако.
Е, ја сам на неком старом мејлу у Панинијевом фан клубу за Србију и шаљу ми пред свако првенство мејлове... Имају попусте да се узму 50 кесица за 2400 динара. Ако је неко заинтересован, нек се јави.
Nisam ni ja pri kinti nešto Bog zna šta, ali ću ovako ko što reče Bolt 2-3 puta nedeljno po 2 kesice, danas ću samo 5 da otvorim sezonu, pa kolko popunim popunim.
kupio jutros album i uzo 8 kesica plus 6 slicica uz album sto se dobije
znaci nalepio sam 46 sliba, nijedan duplikat
Ја ћу видјети оће ли ико од мојих другова скупљати, па ћу онда и ја почети
najbolji album ikada
https://img2.sprzedajemy.pl/540x405_kompletny-album-nba-upper-deck-s-17056197.jpg
bile ovakve slicice od veoma kvalitetnog kartona izradjenog
http://images.monstermarketplace.com/autographed-sports-memorabilia-and-display-cases/donald-royal-autographed-basketball-card-orlando-magic-1994-upper-deck-collectors-choice-5-498x700.jpg
Ja nikad nisam skupljao košarkaše...
Ja imam pun kuac ti košarkaša...
brat se u ona dobra stara vremena menjao tako što je dao onu legendarnu igricu bubble- bubble za segu , za pun kuac ti sličica i postera i svačega još.
ahhh kad se samo setim...
u dobar ovaj nba...ja danas bas pitao na trafici kaze ''ne znam ni sta je to'''....
al iskreno, nekako mi nije nista posebno ovaj brazil....slicice onako, male nekako sitnjicave....vise volim da su onako 7-8cm barem...ova nema ni 4 cini mi se
Interesantan tekst
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/249688/Odbrojavanje-84--Kako-je-Panini-ucinio-detinjstvo-vecnim-a-fudbalere-besmrtnima
Slazem se pezose za slicice, to sam prvo primetio cim sam otvorio kesicu, bas su male.
Vidim mnogi kukaju za ove podatke o igracima sto stoje uspravno, sta znam meni to i ne smeta previse, ali zato ima drugih stvari koje mi smetaju, npr. cena. :)
Једина ствар која ми за сад смета је што кесице уопште нису пуњене по рандому. Јуче сам узео 10 и сад још 3 кесице и извукао сам 11 Бразилаца, све различити, 10 Камерунаца, 8 Костариканаца... А имам бар 15 репрезентација где немам ни једну једину сличицу. Надам се да није свуда тако.
i kod mene tako, imam 6 alziraca, 5 spanaca, a u jednoj kesici sam dobio 4 one svetlucave slicice sa grbom saveza
Peki boli te kurac popunićeš grupu A za 3 dana. Nisam danas uzim'o, skoknuću posle ručka do trafike po pet komada.
Ja jutros nisam kupio jer nema na trafici, kasnije ću da skoknem po 5 komada tamo gde sam video da ih ima.
Kako vam zavidim...
Znam da necu imati para da popunim, pa mi se i ne pocinje.
Nisi valjda tolko bez kinte Papete? Ne moraš uzimaš svaki dan, uzmeš 2-3 puta nedeljno po 2 kesice.
Е, ја сам на неком старом мејлу у Панинијевом фан клубу за Србију и шаљу ми пред свако првенство мејлове... Имају попусте да се узму 50 кесица за 2400 динара. Ако је неко заинтересован, нек се јави.
Nisam ni ja pri kinti nešto Bog zna šta, ali ću ovako ko što reče Bolt 2-3 puta nedeljno po 2 kesice, danas ću samo 5 da otvorim sezonu, pa kolko popunim popunim.
dal ima negde da se kupe oni kao zetoni nacrtana gola zena na njima i kad liznes ono joj spadne odeca i bude gola?
Peki, moze li na rate? lolo
Може може, на 50 кесицних рата. Хехехе
Ja ne uživam u tome da kupim 100 kesica odjednom i da popunim album za 20 dana. Nije fora u tome jbg.