Samo da dodam da je tapkanje čisto sranje u odnosu na terkanje. Ne znam da li se to igralo kod vas, ali meni je to bila veća zaraza od drkanja. Stanete vas petorica u liniju, stavite sličicu izmedju palca i kažiprsta i onda ovom drugom rukom lupite kokavac u sličicu. Onaj ko najviše dobaci uzima sve sličice, baca ih u vazduh i kaže "slika" ili "belo" i koliko ih pogodi pri padu na zemlju, toliko su njegove. Onda ove preostale što je prvi promašio baca drugi i tako u krug.
Samo da dodam da je tapkanje čisto sranje u odnosu na terkanje. Ne znam da li se to igralo kod vas, ali meni je to bila veća zaraza od drkanja. Stanete vas petorica u liniju, stavite sličicu izmedju palca i kažiprsta i onda ovom drugom rukom lupite kokavac u sličicu. Onaj ko najviše dobaci uzima sve sličice, baca ih u vazduh i kaže "slika" ili "belo" i koliko ih pogodi pri padu na zemlju, toliko su njegove. Onda ove preostale što je prvi promašio baca drugi i tako u krug.
Играли смо ми слика-бијело, са 2, 3, 4 сличице, ту се добијало и губило масовно у пм :Д
Meni je vazda čudno bilo kad se naprimer mijenjam sa drugovima za neke korejce i ovaj kaže toga imam , a toga nemam... A meni svi isti, nema trika da razaznam dok broj ne provjerim...
Najbolji album je bio onaj 2006 godine, one karikature, sjećam se Kežmana idalje.
kakav Panini, kakve pi*ke materine, ali iskreno taj Brazuka sranje živo, pa čak ima i grešaka u opisu nekih igrača.
Po meni je album iz SP 1998 ubedljivo najbolji, jer ima dosta dobri objašnjenja o fudbalerima.
EDIT: Brazuka sličice su 50,oo din , a one od paninija 60,oo
sve ostalo je laž
И ако је сутра још један албум, да ли да пораним на трафику или само да подмитим да не одхефтава!!? Али шта ће ми сада два албума, морам овако узети сличице. Пу.
Код мене у продавницу прије пар година кад је била Кока Кола наградна игра, сваки код је био већ послат :Д
Dva Van Persija i Azara izvučem u prvoj kesici, lolčina. Što mi ide na kurac kad stave dva ista igrača u kesicu.
Oš se menjamo Šomi, imam i ja 2 duplikata, HIMENEZ I MANIATIS.
Tražim 7 Mandžukića za Van Persija.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Imam jednog Mandžuku al zalepljen jebiga.
Kod mene se nije igralo.
Kod mene jes, vazda sam gubio na tome govnetu. Al to smo činjeli na stepenicama u ulazu.
Играли смо ми слика-бијело, са 2, 3, 4 сличице, ту се добијало и губило масовно у пм :Д
Meni je vazda čudno bilo kad se naprimer mijenjam sa drugovima za neke korejce i ovaj kaže toga imam , a toga nemam... A meni svi isti, nema trika da razaznam dok broj ne provjerim...
Najbolji album je bio onaj 2006 godine, one karikature, sjećam se Kežmana idalje.
E da, onaj koji ima ono bješe Meksiko pun album, ako ti je pun i u perfektnom stanju oko 100 eura je cijena..
Imam ja, pun je, samo nisam siguran da l' je perfektan, moram da ga nađem.
e tu barem dele nagrade, pa vredi skupljati:
http://www.dodaj.rs/f/3M/Jy/3260CFJY/img0896.jpg
kakav Panini, kakve pi*ke materine, ali iskreno taj Brazuka sranje živo, pa čak ima i grešaka u opisu nekih igrača.
Po meni je album iz SP 1998 ubedljivo najbolji, jer ima dosta dobri objašnjenja o fudbalerima.
EDIT: Brazuka sličice su 50,oo din , a one od paninija 60,oo
sve ostalo je laž
Panini ima dušu.
Ај неко да баци брзи одг. оће ли бити сутра неког албума у новинама???
Za sutra ne znam, ali prekosutra će biti u Mozzart Sportu album i 6 sličica.
И ако је сутра још један албум, да ли да пораним на трафику или само да подмитим да не одхефтава!!? Али шта ће ми сада два албума, морам овако узети сличице. Пу.
Ljubim ruke gospođa Srbijanka :*
Шта си се убалетанио тако, Дилане, ћао, ћао кисс, позз :)
(фин младић)
ЕДИТ У Моззарт! :)
Лолчина, у првих 10 кесица сам извук'о 8 Бразилаца, а нисам ни провалио да сам извук'о и осам Камерунца. Ова сиромаштина Жајк, марш са теме.