Najbolja borilačka vestina

  1. Ja kujem s pesnicu!

  2. Tucanje
    Ne tucanje nego tučanje ololololo

  3. Ја сам се кратко бавио реалним аикидом. Крав мага ме данас привлачи. Бави ли се неко овим спортом?

  4. Бокс пиша по свој тој азијаштини.

  5. Бокс пиша по свој тој азијаштини.

    Реални аикидо је српска борилачка вештина великог мајстора Љубе Врачаревића.

    Крав мага је израелска борилачка вештина. Користи је Моссад у својој обуци.

  6. Односило се и на постове пре твог. Израел је у азији, ако се неварам, а аикидо из јапана. А Нас су учили да је То исто азија, незнам можда ни сам управу.

  7. Невараш се. Управу си.

  8. neki kvalitetan bokser koji je dobar udarač, mislim da bi mogao da izađe na kraj manje više sa svakim bez obzira koji sport uči.
    Mislim na uličnu tuču.

  9. Prednost boksa je sto se moze nauciti za dva-tri meseca. Dalje je to sve nabijanje kondicije i ponavljanje iste price, kombinacije, finte, picke materine. Neko ko trenira neku drugu borilacku vestinu pet-sest godina nema sta tu da radi protiv boksera. Neko ko se vise posvetio borilackim vestinama i trenira recimo 10 godina ce itekako moci da sredi nekoga ko je trenirao samo boks 10 godina. Tako da nemate sta tu da prozivate azijastine, srbijanstine, amerikanstine i ine kurce.
    Mislim na ulicnu tucu.
    Ako treniras aikido (bilo koji) radi samoodbrane, mnogo si se zajebo, ali to ni jedan majstor nece reci! Aikido je vestina NE-borenja, a ne borenja. I bas kad se koristi kao takva je i najefikasnija. Al jebi ga, niko nece da se udubljuje u filozofiju. Zato bolje na krav magu.

    A boga mi i neko kvalitetan sa krav mage moze da jebe mater nenormalnu bokseru.

  10. Brate ja stavim upaljač u šaku stegnem pesnaju i niko ne može da me dobije u uličnoj tuči i do jaja je kad nekog zabodem pa kresnem slučajno kremen, osetim se kao da bacam magije u mortal kombatu majke mi!

  11. Друже...не разумеш.
    http://www.youtube.com/watch?v=51090bGcoR8

    ЕДИТ: Ценим да би један Тајсон у зубима носијо туце тих жидовских крава, док би једном песницом преполовио три самураја с катанама.

  12. jebiga warnere sad si ti stavio jednog od najboljih boksera svih vremena siguran sam da i iz drugih vestina najbolji majistori mogu da pokazu neke impresivne stvari

  13. A boga mi i neko kvalitetan sa krav mage moze da jebe mater nenormalnu bokseru.

    Само сам приложио свој аргуменат.

  14. ЕДИТ: Ценим да би један Тајсон у зубима носијо туце тих жидовских крава, док би једном песницом преполовио три самураја с катанама.

    Само сам приложио свој аргуменат.

    Vala, argument dostojan Aristotela.
    Ali ti ne kapiras foru s distancama, jel da? On se bori na distanci gde moze da te dohvati rukama. Recimo da je drugi baja kravmagaista- on ga moze gadno sutnuti negde pre nego sto Tajson uopste i stigne da mu pridje. U najboljem slucaju ce mu slomiti nogu/rebro/picke materine, u najgorem ce ga cimnuti i time automatski otvoriti sebi put za prvi udarac. A prvi udarac je, kao i metak, presudan! Kakav stav ima u ovom klipu, moze i nogom da ga saplete pa da ga doceka na zemlji, (a bokseri su cuveni parterasi-kad bi se gadjali tramvajima), ili, pu-pu daleko bilo, da mu slomije nogu
    Poenta je da bokser nije kompletan borac. Sjajna vestina, sa svojim vrlinama, ali sa svojim manama
    A i da prostis, malo si me iznervirao. Pun mi je kurac rasprava o "bokserima i azijastinama".

  15. I da, rekord u brzini udaraca ima majstor wing chuna, Vilijam Ceng- 8,3 udarca po sekundi.
    A i od njega je bilo i i dalje ima boljih fajtera, Vong Shun Leung, Brus Li, Bolo Jeung itd...

  16. pitanje dal bi kravmagista mogao da nametne svoj način borbe, dal bi onaj što trenira aikido mogao da nametne svoj način borbe, dal bi rvač imao priliku da svede borbu na pod, ovo sve pričam o uličnoj tuči, koja se u najvećem broju slučajeva svodi na čisto pesničenje, a da ga jebeš u tome su najbolji upravo bokseri.
    Ja ne smem ni da zamislim koliko surovo izgleda kad bokser od 90-100kg odradi seriju udaraca u glavu.

  17. pitanje dal bi kravmagista mogao da nametne svoj način borbe, dal bi onaj što trenira aikido mogao da nametne svoj način borbe, dal bi rvač imao priliku da svede borbu na pod, ovo sve pričam o uličnoj tuči...

    Iskusni majstor koji trenira vestinu bar jedno 10 godina bi mogao, to pokusavam da kazem. Naravno, ogradjujem se od onih sto su palamudili 10 godina, pricam o ozbiljnim marshl artistima.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.