Najbolja borilačka vestina

  1. ahaha koji blam me uvatio kad je neko napisao kako su karate i aikido mama za uličnu tuču, a boksevi i kik boksevi su golo govno haha :D

  2. За аикидо нисам сигуран...Али за карате сам прилично уверен...

    Ја поштујем бокс и кик бокс, али права борилачка вештина је карате.

  3. Koju bi to prednost imao neki iskusni karatista u odnosu na nekog iskusnog kik boksera, da se nađu na ulici da se marišu?

  4. Koju bi to prednost imao neki iskusni karatista u odnosu na nekog iskusnog kik boksera, da se nađu na ulici da se marišu?

    Да се разумемо, црни појас у каратеу без проблема може да бије кога хоће.

  5. Да се разумемо, црни појас у каратеу без проблема може да бије кога хоће.

    haha, ti sad malo troluješ :)

  6. Како хоћеш :) али ја стварно немам воље да се расправљам, једноставно тако мислим и то је то, иако немам везе ни са једним ни са другим.

  7. Koju bi to prednost imao neki iskusni karatista u odnosu na nekog iskusnog kik boksera, da se nađu na ulici da se marišu?

    Današnji karate i ne, ali da najboljeg kikboxera na svetu vratiš kroz vreme u drevni Japan, srednjovekovni nindža će obrisati pod njime.

  8. srednjovekovni nindža će obrisati pod njime.

    И направити Суши од њега :)

  9. :D

    Dobro, sad ja uvidjam grešku svog posta, pošto su nindžitsu i karate nebo i zemlja, ali u suštini se zna šta sam hteo da kažem.

    Po meni je najprejebanija veština nindžitsu, u drevna vremena to nije bila umetnost borbe već umetnost ubijanja. Svaki potez u nindžitsuu je namenjen da protivnika ubije, ili teško osakati. A da ne pominjem nervna čvorišta, to mi je lični favorit (Ono, kad te zvekne ispod lakta, ili negde na vratu, i stropoštaš se na pod u nesvest).

    Osim ubistvenosti, nindže su imale najveći osećaj sa ravnotežu i balans od svih ostalih veština. Brzinu im prevazilazi jedino Tekvondo (Tako se valjda piše)

  10. Današnji karate i ne, ali da najboljeg kikboxera na svetu vratiš kroz vreme u drevni Japan, srednjovekovni nindža će obrisati pod njime.

    A otkud ti ovo možeš da znaš? Al sve i da je tako kako ti kažeš, kakve to ima veze sa ovim?

    Karate jednostavno nije tuča, ne omalovažavam nijednu veštinu, al smešno je neke stvari uopšte porediti.

  11. Brzinu im prevazilazi jedino Tekvondo

    Taekwondo ваљда, или Теквондо :)

    Ја само знам да Хоаранг у Текену и реалан теквондо немају везе :)

  12. Karate jednostavno nije tuča, ne omalovažavam nijednu veštinu, al smešno je neke stvari uopšte porediti.

    Kao što sam i reko, moja greška, nisam mislio na karate, već na nindžitsu. Kikbox je umetnost prebijanja, nindžitsu umetnost ubijanja. Tu već nema poredjenja.

    A meni su Karate kid filmovi nekako smanjili karate kao veštinu u mojim očima, al sad, nije ni beznačajna koliko ti pričaš.

  13. Ја тај филм нисам ни гледао...

    Додуше, истина је да је на улици теквондо слабо применљив...

  14. Muda rođaci, muda su najbitnija.

  15. Ma najbolje je šta god da je trenirao Betmen! :D

    Mislim da je Šaolinski Kung Fu, al ne držte me za reč :P

  16. Пошто не можемо да се сложимо око тога која је "најбоља" , шта мислите која је најбруталнија?

  17. Najbrutalnija? Ultimate fight, valjda, rekla bih.

  18. Mada se to ne vodi kao veština, opet valjda. :D

  19. ''Leteće kolence'' mu dođe najjači udarac koji nogom može da se zada, tako da ostajem pri tajlandskom boksu. Mai tai definitivno najbrutalnija od onih koje imaju i takmičarski karakter. A ukupno verovatno Spetsnaz koji su Ruje patentirale a što Ruja izmisli mora da je zajebano. Udarci u grkljan govore sami za sebe. Možda i krav maga. U svakom slučaju vojne borilačke veštine su napravljene pre svega da ubiju ili trajno onesposobe što im daje prednost u odnosu na ostale.

  20. Па могуће , али то се не зове "ултимејт фајт" већ ММА - миксед маршал артс , ултимејт фајт је само уобичајени назив за УФЦ - ултимејт фајтинг чемпионшип , једну од организација која ради промоцију ..... јебига , не трпим то мешање појмова :))

    Ја бих ставио 3 пика , бокс , кик бокс и ММА ....... јебеш га спорт је али контам да се прича пребацила на то ...