Najbolja borilačka vestina

  1. Po brutalnosti i ja glasam za Mai Tai.

    Insert iz igrice govori 1000 rechi:

    http://www.youtube.com/watch?v=kc4eZiukjBE

  2. Мени није проблем да ти поверујем, али никад ми то није било јасно како је могуће...Ипак су то 8 руку, 8 ногу, 4 главе, 4 размишљања.. ? :)

    Али буквално је било као у филмовима са Чак Норисем - прво један, па други, па трећи, па још мало први, па четврти, па други, па опет четврти, па трећи, онда су се ова тројица одаљила а он је ухватио само једног мученика и млатио га пар минута.

  3. Po brutalnosti i ja glasam za Mai Tai.

    Insert iz igrice govori 1000 rechi

    Ајеа, узимамо игрице као аргументе за расправу! Oнда ја кажем да је најбоља вештина она коју Генерал Гривус из Стар Ворса користи! (али одмах после моћи џедаја, нема зајебаније вештине од те)

    http://www.youtube.com/watch?v=3XqKvKUTElA

    Инсерт из филма говори 1000 рецхи.

  4. A, i ja kažem da su Džedaji prejebani, njima nema ravnih koja god da si veština. A Grivus je robotska pička, bilo koji jači Force User će ga sjebati ko konzervu :P

  5. Коначно се одлучујем за кик бокс.у ММА судија брзо реагује ако види да подређени борац нема шанси за наставак при првој прилици , док пребијање у кик боксу може да потраје и цео меч и да слабији или оба подједнака борца пију батине цео меч , а он може да потраје, у зависности од организатора , доста дуго.По истом критеријуму на друго место стављам бокс.

  6. а) Генерал Гривус није робот, већ киборг, а то су две различите ствари
    б) Та ''конзерва'' је убила много Џедаја
    ц) Није пичка него тактички геније који је сјебавао Републику у току Ратова Клонова.
    А једини разлог због кога је поражен је то што је био жртвено јаре. (Лорд Сидијус је једини испао пичка) :П

  7. Kiborg podrazumeva polu robot polu organizam. On je više bio devet desetine robota :P
    Al neka bude kiborg, opet nije korisnik sile, i bilo koje ''umeće'' koje ima o borbi lightsaberom potiče od sposobnosti i brzine njegovih robotsih delova, a ne refleksa sile. Zato kažem da je pička :P

    Taktički genijalci su mnogo puta bili okarakterisani kao pičke od onih majne sposobnih za isto. Mada je nekako oduvek lakše da budeš taktičar kad si zao.
    Ne znam Star Wars dovoljno u detalje da znam sva njegova ''dostignuća'', pročitao sam samo 3 serijala stripova, i to ne potpuno, ostala znanja imam sa interneta, iz filmova i animiranih serija.

    Pamtim epizodu gde ga je Vindu samo zgužvao uz pomoć sile iz čiste zebancije :P

  8. A karatista sa žutim pojasom može da zabije Grivusa u Džedajevu bulju, zatvorenih očiju, jednom rukom i to bez da se oznoji!

  9. Ja mogu da iscepam sve one iz Zmajeve kugle!

  10. A karatista sa žutim pojasom može da zabije Grivusa u Džedajevu bulju, zatvorenih očiju, jednom rukom i to bez da se oznoji!

    Hahahahahhahahhaahha :D

  11. Grivus je žrtva sistema, njemu je ispran kiborgtski mozak kao što je bio Vejderu !

  12. Za slučaj da to nije bio troll, ovako: Vader nije kiborg, on je samo u specijalnom odelu koje mu održava život, kroz koje može da diše i da mu reguliše unakaženu kožu. Ali jedna robotska ruka ga ne čini kiborgom :P

  13. Vader jeste kiborg, njemu su i noge integrisane sa robotskim delovima jer ih je spržila lava.
    Tako je i Grivius postao kiborg, bio na nekom brodu i dogodila se nesreća pa zamalo ostao bez glave zbog čega je morao da se kibortizuje...

  14. Au da, i noge... I nije ih spržila lava, valjda ih odseče Obi Wan, al nisam siguran. Pa dobro, dve noge, jedna ruke, koža, disanje... Aj nek bude i on kiborg :P

  15. 1) Aikido
    2) Shao-Linh Kung Fu
    3) Karate
    4) Tae kwon do
    5) Kick - Box
    6) MMA (Iako nije borilačka veština, JEBE)
    7) Ruski sistem

    Moji' sedam favorita. :)

  16. Takodje mnogo mi se svidja tajlandski boks, to bih sigurno trenirao ali nema u mom gradu, inace kik box nesto ne volim preterano jer svakodnevno vidjam ``kikboksere`` koji treniraju 3 meseca i misle da su se osigurali od batina. Dovoljno je nauciti osnove kikboksa, udarce, posle mozes i kuci da cepas u dzak.

  17. Dovoljno je nauciti osnove kikboksa, udarce, posle mozes i kuci da cepas u dzak.

    Ko te je slagao za ovo? Misliš li da se šampion sveta postaje neprekidnim lupanjem vreće? Veruj mi, grešiš silno, sinak. Ništa ne može da zameni izdrilovanost tela, a ona se upravo i postiže vežbanjem sa partnerom. Ovo što sam sada rekao je i da objasnim kolegama - pljuvačima po boksu.

  18. Ništa ne može da zameni izdrilovanost tela, a ona se upravo i postiže vežbanjem sa partnerom.

    Potpisujem! Sparing je najvažniji, ništa bez toga.

  19. Sparing je najvažniji, ništa bez toga.

    Evo čoveka koji razume. Samo tebe da pitam (onako za mišljenje i stav): kakav sparing misliš da je najpametnije raditi? Ja sam uvek bio za neki sa oko 30% snage da bih dobio tečnost pokreta i preciznost u tehnici.

  20. @Kika
    Ja sam za kombinovanje. Treba osetiti prave udarce pa i nokdaun, ali po meni, polukontakt je obavezan, baš zbog uvežbavanja kretanja i tehnike. Tako da provlačenje slabijeg sparinga kroz ful kontakt je neizbežan za neko zdravo napredovanje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.