Priče taksista iz vašeg kraja

1. Znate ono vikendom se napijete pa sjedete na taksi ili kasnite na neko predavanje kako ja to činim iako fakultet posjećujem jednom u 2 mjeseca i onda vam taksisti ispričaju svoju životnu priču koja je uvijek gotovo ista.

U Podgorici je npr. svaki taksista bio perspektivan fudbaler ali se kasnije povrijedio i sad mora da vozi taksi ili je svirao u nekom bendu pa nije imalo para da se snimi album a inače su radili vrhunsku muziku.

Inače znam kralja koji je upa u taksi i kad ga je taksista pita čime se bavi ovaj mu reka da je bio fudbaler pa se povrijedio i sad traži posa u taksi neki.

Pišite i o čemu ste mlatili sa taksistima ili čak sa vozačima autobusa iako su oni uglavnom samo pravi domaćini.

2. Inače mesja je valjda svojevremeno taksirao. Zanima me u koju od dvije gore navedene grupe je spadao?

3. Mene svaki treći dan zove taksista iz Pirota da mu pronađem zlato, jer sam geometar...

4. Ме$а спада у групу од једног чо'ека који је хтио да иштампа ИМА ЛИ ПОСЛА? и да стави испред сувозача да стоји та наљепница:)

5. Meni je pričao taksista kako su mu ušla neka 4 klinca u kola, uzeli pare na kladži i tražili da ih vodi u neki pizdinac na kurve. Dali mu 5 soma za tamo i nazad + ga častili kurvu.

6. secam se jednog taksiste koji je insistirao na pricu mnogo,a ja se pijan suzdrzavao da mu ne ispegliram se u taksiju,a ispeglirao bi zlo

7. jednom ja brate seo u taksi tj seli su me u taksi i mrtvog pijanog me vozi lik kuci, i ja izgleda tako mrtav pijan skontao da mi je matori kuci i i ja reko vozi pravo, i on mene baci pravo , izadjem ja i prespavam u nekom parku iza kuce. i lik taksista kaze to mojoj babi i ova likusa me ucenjuje

8. Priča nog druga koji se vraćao od cure negdje oko ponoći: štas zabrinut? Žene a? Ajmo obilaznim putem, manje semafora. E ja sam mislio da ću pički naći dno al evo već imam pedeset i nikako da nađem. Eto sinoć baš jebem mladu kurvu tu gdje ti sjediš i moro sam pljuvati da svršim. (Drugu postaje jasno šta to smrdi u vozilu) Majku joj jebem kako ona oće da je jebem ako nije vlažna? A neću ja da budem s nekom koja nije mlađa bar deset godina od mene. A imam novu ženu, godinu i po već al ne pričamo skoro 3 mjeseca. (Ženu zove kuja moja).
    Na kraju mu naplatio više nego što treba i gunđao što kolega nema 10 feninga.

9. Meni je jedan jednom vadio bejzbolku u kolima i objašnjavao mi kako je to za samodobranu od grmalja i kako naveče ode kući po utoku jer ima dozvolu.
    Naročito sam se uprpao jer imam metar devedestri.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.