Prijava

jesi toliko nedojebana da vlažiš i kada ti se neko obrati na internetima?

Rekla bih da je pukla cev u Borči, ali ne bi mi verovao, tako da, da. Sve je apsolutno bez pogovora kako ti kažeš.

Pogledaj između nogu pa ćeš videti o čemu se radi.

Uh, Bog oče prozivke. Nemam intelektualnih kapaciteta da uzvratim. Evo odmah se povlačim i idem da učim i u isto vreme plačem od bola i opekotina. Pozdrav.

smorka je izgleda normalna devojka...al je zauzeta

khmm, necu da upirem prstom na neke starije autore...khm

reci mitre žena ti prisere kao kakav si ti to muškarac, a ti je muneš kolenom u bubreg i pošalješ da ti obriše patike za petoparac. ona slini i jebe ti mater u sebi al i dalje ta rukica mrda krpicom. potčinjena.

drvosječa od ženke te isto tako mune koljenom u bubreg i pošalje te da rasraviš sa imbecilom od sina na koga je red od vas dvojice da očisti wc.

"seks je temelj svake NORMALNE veze" upravo mi je ovo jedna žena rekla, ću bacim peglu usta

sad sam pohvalio neku popisulju i vise nikad.

Najbolji dokaz da su zene zaostale je da je Sasvim nebitna zena.

ZHENE, KAKO SE OSECJATE KAD VIDITE KAKVE STE, GENERALNO???

Aj se organizujemo mi s Vukajlije da bijemo naše bivše.

smorka je izgleda normalna devojka...

E, pa stvarno, lepo da bar neko konačno primeti.
http://youtu.be/Nl2H6sa6msU

sad sam pohvalio neku popisulju i vise nikad.

Ako se odnosilo na mene, bez brige. Vi šel nevr spik of dis egen.

prvi primer: Severina

kao zaljubila se u onog naseg Milana....lik ruzan debeli metalika sa masnom kosom....a ona ga voli, to je ljubav njenog zivota...oh, gle cuda...on je slucajno kralj bakra, multimilijarden i jedan od najbogatijih ljudi na balkanu...super...odma se znalo da ce da ga namami da joj napravi dete i da ga sutne i da mu uzme pare...znaci na sta je sve spremna jedna zena..
i tako i bude....cim je ono njeno kopile malo izraslo odma razvod....odma nestala ljubav...i on joj covek davao 10 000e alimentaciju...hahah....al ona se halavila i trazila pola njegove imovine!?!?! sta, zajedno ste nesto stekli za tih 3 meseca braka pa ti sleduje toliko picka ti materina????

drugi primer: Marijana veliki brat

zena ima muza, cerku...dosla kuja u veliki brat, prvo vece prica o muzu...drugo vece odma legla frajeru u krevet i tucala se pred milionima ljudi....posle kao place ima muza nije ona takva...hah...jebem ti ja majku u picku.....i sledece vece, samo sto je i ovaj postao bezobrazan pa je poceo da je jebe s guza bas bas divljacki, i do kraja su se karali kao zecevi....a ona se jos pita ''jao sta ce mi muz reci''

eto, argumentovano sam vam napisao zasto su sve zene iste, a vi ako imate ijedan jedini primer koji dokazuje da muskarci nisu bolji ljudi, slobodno dajte ga

A ti našao tamo neke estradne guske, šljam koji po zemlji puzi i blatom se hrani. Uzmi Klaru Cetkin, Mariju Kiri, Jovanku Orleanku, Milunku Savić, Isidoru Sekulić...Al kurac, nema u Skandalu...

Daj Valdemare. Kirijeva ubila Pjera tako što ga je pregazila kočijom, jebavala se sa Bekerelom i turala uranijum u pičku. Od čega je na kraju i umrla. I bila peder.

Kad pomenu Isidoru Sekulić, vozim ja u taksi majku i ćerku, i prolazimo pored ulice našeg spisateljice i majka kaže ćerci "Ovo je ulica Isidore Sekulić", "Jeste" kaže ćerka, a radi majka "Ona je malo šenula" misleći na Isidoru Bjelicu.

"Sad stvarno ne znam zašto sam vam ovo ispričao, ali ko zna, može to nekom, ili nekoj, da zatreba. U svakom slučaju ovo ne škodi, a cim ne škodi, znači da koristi."

http://www.blic.rs/data/images/2010-09-08/72217_zablane01-gutovic-foto-d-goll_f.jpg?ver=1324412872

Daj, Kizo, u kom tabloidu radiš, čijem?

I ona Mileva naša, jebala se sa Ajnštajnom zato što je jevrej. Mislila da će joj dati malo jevrejkog zalata. Nije Ajnštajn budala. A nije ni Tesla, koji kurac žene i jebanje! Golubovi analno!

Tesla je pokušavao da stvori idealnu veštačku ženu od struje. Zato je i poludeo.

Šta mislite, jel jebo Tesla svoje izume? Ono, malo tare belegiju od asinhroni motor i taj rad generalno.

asketizam vodi u ludilo i kajanje, jebiga. :3
ali ono, štaznam, kontam da mu je struja bila dovoljno orgazmična dugi niz godina

Moj stric me savetovao za ljubav, veli: "Mani ti voljenja scurom, voljenje bude-prođe, gledaj ti iz kakve je kuće mala i kako se njeni žive". Pametan čovek, ali ga ja ne poslušah. Mlad konj bio.

Dok sam tu i da dodam jednu teoremu mog komšije Petra, pametan čovek: "Ako se žena mnogo smeje, il' se švalera il' je otišla na živce". Imajte to naumu, može biti od koristi.