Pravda za istinu o Rusima

1. Gosopdo, umjesto na istoriju, potrošite energiju na to šta će sutra biti. Više me zanima šta će raditi moj unuk, nego šta je radio moj deda.

2. Za tvog unuka ne znam al moj ce pijan jebati zene lakseg morala ljubi ga deda

3. potrošite energiju na to šta će sutra biti

sreda, 13 maj

SVI NA RAVNU GORU!

4. san stefanski mir, velika bugarska, đe veći primer ljubawi prema bratskom narodu

pa za vreme I srp ustanka gde je prekršeno primirje sa turcima zbog rusa jer su se oni tad rokali sa turcima u bugarskoj, borbe su bile i kod Vidina pa se rusi posle izvukli a ostavili srbe da ih turci zlostavljaju analno iako je Ičkovim mirom (sklopljen 1806, prekršen već 1807 jer je bratji odgovovarao još jedan front a ne srpski mir sa turcima) Srbija dobila povlastice veće nego kasnije za vreme Miloša 1815 i još kasnije..
    Цар će to bolje objasniti

5. Moj unuk će se zvati Николај, uz blagoslov Putina III, cara svih Srba i Rusa

6. хахахаха
    А што се тиче Шулета, јебига, ша да ти кажем.

Car je surcinski madjar i zato brani madjare, ugare i austrijsce i habzburge samo da vam kazem

НИКАД СУРЧИН УВЕК SURCSINVAR

Ok Care samo još jedno pitanje i to je to, jel to znači da je ovo samo stvar čiste terminologije, narod koji je živeo unutar tih srpskih zemalja je imao svest da je srpski tj svaki pojedinac je bio svestan da je Srbin (iako nacionalna svest nije bila razvijena morao je da zna kom narodi pripada) i svaki car i kralj je bio svestan toga takođe - ili ne? Ovo zadnje pogotovo jer nije isto biti "car Srba i Romeja" i biti Srbin ili Romej..

ja ne znam ko još ima ovakve zavrzlame u svojoj istoriji..

Постоји етничка свест, не сматра се рендом Радоје космополитом, већ Србином. Када се властела обележава, обично се каже "добри Срби", "српска властела" и слично. Мада много је познатије како у Босни постоје "добри Бошњани". Али није Српска земља била насељена само Србима- има и романског становништва (највише на приморју), Саса (рудници и те форе), потомака разноразних најамника, Грка (обично у областима које је освајао Стефан Урош II и његови наследници) и шта ја знам чега још.
    Терминологија показује много више од пуког имена, јебига.
    Немамо ми 1% руских, француских или немачких заврзлама.

p.s Car je Đetić mogu se kladim

Далмош.

Pa to je isti čovek, ne?

Ето шта ти је кад човек верује Википедији, човек се никад у своме животу није потписао као Стефан Урош, ал' јебига боље звучи Стефан Урош IV Душан него само Стефан Душан.

Цар će to bolje objasniti

Хоћу ал' довече, мора се радит' јебига.

7. Тај Санстефански договор није реализован. Руси су морали да напусте рат са Турцима због Наполеоновог продирања, јебига, и то су се једва одбранили. Опет су у Букурешком миру издејствовали неке бедне повластице да нас не сатру, што је Карађоз одбио. То што су Руси слали војску, оружије и муницију, то ником ништа.

Онда 1826. Рус натерао Турчина да потпише Акерманску конвенцију, основу за аутономију Милошеве Србије. Нису хтели да је изврше па Рус опет улази у рат. 1830. знамо шта се десило.

Скаусеру издао си Његоше.

8. Al' su se Hitleri ovde raspisali.

Elem, ja ne mrzim Ruse, kao što je pokušano da mi se inputira nekoliko puta od strane govn... entiteta pod pseudonimom Valdemar.
    Moraš da budeš stvarno glup da bi mogao da mrziš ceo narod.

Ono što možeš da mrziš u vezi sa Rusijom, ili bilo kojom drugom državom, je:

1) država kao takva, tj. političko uređenje, politički vrh, političku (ne)kulturu, unutrašnju i spoljnu politiku i sl.
    2) dominantne ("mejnstrim") političke, ekonomske, kulturne i društvene trendove i stavove.

U pogledu ta dva kriterijuma, Rusija mi nije draga ili bliska. Ne tvrdim da su zapadna društva idealna (daleko su od toga), ali u poređenju sa Rusijom, privlačnija su.

9. Još jednom da naglasim, ako nije bilo jasno do sada, ne treba ni na jedno društvo (ili državu ili narod) gledati kao na jednoobrazni monolit.

10. ne treba ni na jedno društvo (ili državu ili narod) gledati kao na jednoobrazni monolit.

Ali kako onda da jedemo govna govoreći o narodu koji je naš najbolji jaran, ili o narodu koji je naš najveći dušman?

11. dobre jarane para kupit' ne može.

12. Kako se kaže zig hajl na ruskom? Oduvek me zanimalo

13. Ka ljin kakaljin

14. слава победителя

15. A brate, koji treš oni skupovi na Rvnoj Gori.

16. Далмош.

Misliš etnički morlak, morovlah, crni vlah :evil smiley:

Ето шта ти је кад човек верује Википедији, човек се никад у своме животу није потписао као Стефан Урош, ал' јебига боље звучи Стефан Урош IV Душан него само Стефан Душан.

Tako vele serbski istoričari.. nisam znao :O

Скаусеру издао си Његоше.

On je izdao черногорство пјерви!

17. слава победителя
    A brate, koji treš oni skupovi na Rvnoj Gori.

To. Sad su u trendu paralele sa fašizmom, pa treba biti pripremljen.
    Ravna Gora preteča hipsteraja. Zamišljam da ih nema da bi se tamo okupljale žene u crnom da šetaju neobrijane pizde i griluju patlidžan. Ravna Gora ledžsi livs on.

18. U suštini, gore i šetaju neobrijane pizde u crnom. Patlidžan ipak.

19. Elem, ja ne mrzim Ruse, kao što je pokušano da mi se inputira nekoliko puta od strane govn... entiteta pod pseudonimom Valdemar.
    Moraš da budeš stvarno glup da bi mogao da mrziš ceo narod.

Tebe zaista tata i mama nisu voleli, entitet-Branislave. Inače ne bi mogao ni da mrziš i vređaš ljude koji ti nista nažao nisu učinili, možda tek s malom nepažnjom čitali tvoje postove. Mnogo je gorčine u tebi, nadam se da ćeš vremenom uspeti i iznad toga da se izdigneš. Sazrevaš, ali postaješ sve prostiji. Možda želiš da se uklopiš u opštu atmosferu vređanja? Odlično ti uspeva, samo, znaš, ne bacaj bisere pred svinje. Mislim, logično bi sad bilo da te nazovem mladim čovekom koji teško pati usled svoje socijalne neprilagođenosti i manjka roditeljske ljubavi u vreme kad je ona mladom organizmu preko potrebna (pri tom ništa ne izmišljajući, već prisećajući se nekih tvojih pisanija), ali to bi bilo uvredljivo, priznaćeš. Zato ostaj mi dobar, i napreduj.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.