Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
zbog Rasnog treba na vuki da postoji kechpa
http://i.imgur.com/XwOQNvN.jpg
подсећа на кремљ ово иза
Koji si ti idiot Marko. Idi potapaj kupus :D
јел оћеш да ти бубреге одбијем?
ajde lepo se igrajte majmuni
http://i.crackedcdn.com/phpimages/photoshop/0/3/6/406036_v1.gif
dobar skech
naravno skech je kad volis ruse pu mamu vam izdjnicuku MRS!
Ja sam seksher rusofil i voim da pusim ladan sibirski kurac putinov!
PU!
Boli me grlo zbog toga PU!
Mogućnost a) nisi gledao. Mogućnost b) ne razumeš se mnogo u film. Ko kaže da su Ejzenštejn, Tarkovski, Zvjagincev, Balabanov, Sokurov, da ne idem dalje - sranje, nešto od ova dva mora da bude. Nego, jesi slušao rusku muziku ikada, je li i ona sranje?
да
ево толико се разумем у русију да сам ти на руском одговорио
Ne smem ni da te pitam koju si rusku muziku slušao.
+3123
ау какав сам скеч пијан бацио дивим се сам себи
Nego eto bi vojna parada u Rusiji, prenijeli su je svi svetski mediji, još samo neko da mi objasni ooja je poenta nje. Tlačeni su i dalhe potlačeni, gladni i dalje gladni, al neka, pokazali smo svima šta je naša vojska sposobna da uradi na trgu u svojstvu cirkuskog zabavljača. Jer to je ta vaša Rusija, samo još jedan u nizu tlačitelja, rame uz rame sa Amerikom i Evropskom unijom. Lako je animirati narod, nego aj budi heroj. Nedelanje je isto što i odobravanje.
Ovakvi kao Valdemar su začetak pete kolone
Peta kolona je obično uz okupatora i agresora, a nisam primetio da su nas Rusi okupirali nit da vrše agresiju protiv Srbije. Kad bi teoretski postojala neka zemlja koja je okupirala Srbiju ili neki njen deo, pa oni što su uz njih, ti ljudi bi s pravom mogli da se nazovu petokolonašima. A, čekaj, pa u stvari postoje zemlje koje su nas u neposrednoj prošlosti... Nego, neću.
руси су нам довели комуњаре које су окупирале земљу на јаче од пола века и чиниле горе свом народу него што му је чинио њемац
Ako ćeš tako, Marks i Engels su bili Švabe, oni su to izmislili.
Koji njemac, jel onaj koji nije napravio NDH?