Pravda za istinu o Rusima

1. https://vimeo.com/128373915

занимљив видео, али опет број од шес милки ми је мало превише

2. ja sam ovde nasao dosta zanimljivih stvari, mislim naravno ima propagandi sa obe strane, ali neke stvari ti stvarno zvuce uverljivije, plus sam nalazio i dokaze za neke stvari, i sto rece kurd na onoj temi sigurno ih nije hitler ubijao jer nije primljen na akademiju, ili sta jos pricaju odbila ga neka devojka jevrejka hahah.. kad ti nagovoris naciju koja je dosla od pepela do najvece sile za par godina, prilican broj inteligentnih glava, da istrebe jedan narod propagandom i pricicama kako da ne

https://www.youtube.com/watch?v=VhGfCTA_6wA

3. Vlasinbare, jebeš ga, uvek se ponadam da ćeš uspeti da povežeš kontekst. Ispod lepo piše slično. U SAD imaš vlast prebačenu u uzak krug ljudi, a obzirom da je potreban moto, dobiješ God save America. Isto tako God Save the Queen, iako ona nema neku vlast, već ko u SAD uska grupa ljudi. Isto tako, varijacija na temu je i KP Kine.

4. I da, ako si se od celog posta uhvatio samo za to, jebeš ga i raspravu. Ili troluješ, nadam se.

5. kad ti nagovoris naciju koja je dosla od pepela do najvece sile za par godina, prilican broj inteligentnih glava, da istrebe jedan narod propagandom i pricicama kako da ne

Potcenjuješ moć spoja iracionalnosti agresivnog nacionalizma i racionalnosti službeničke pokornosti, a kad dodaš tu moć i čaroliju totalitarizma... A drugo, što je nelogično da totalitaristička nacionalna država ubije toliko pripadnika nekog drugog naroda, kad je logično da totalitaristička komunistička država pobije još veći broj pripadnika svog naroda?

6. Kada je cela porodica jednog Rusa nastradala nakon pada aviona 2002. godine u Nemačkoj, on je pronašao kontrolora leta kog je smatrao odgovornim za ubistvo njegove porodice i onda ga ubio dok su to posmatrali njegova žena i deca. Zbog ovoga je proveo 3 godine u švajcarskom zatvoru, nakon čega se vratio nazad u Rusiju gde je odmah dobio poziciju zamenika ministra.

русија.

7. Kada je cela porodica jednog Rusa nastradala nakon pada aviona 2002. godine u Nemačkoj, on je pronašao kontrolora leta kog je smatrao odgovornim za ubistvo njegove porodice i onda ga ubio dok su to posmatrali njegova žena i deca.

tekst je debilan
    prvo mu strada cela porodica
    pa ubije krivca dok to gledaju njegova žena i deca

amerika

8. Zbog ovoga je proveo 3 godine u švajcarskom zatvoru

швицарска.

9. ој швицо међу сиревима

контам да је текст тешка измишљотина, за такво нешто би и код нас лежао више, па и да је медведев починилац

10. Kada je cela porodica jednog Rusa nastradala nakon pada aviona 2002. godine u Nemačkoj, on je pronašao kontrolora leta kog je smatrao odgovornim za ubistvo njegove porodice i onda ga ubio dok su to posmatrali njegova žena i deca. Zbog ovoga je proveo 3 godine u švajcarskom zatvoru, nakon čega se vratio nazad u Rusiju gde je odmah dobio poziciju zamenika ministra.

marko

11. valde, nije da nisi u pravu, ali nije sve crno i belo, neam vremena, otkljucajte onu temu pa dogodine !

laki brt nema veze klip sa tim, skroz ok "dokumentarac", nije samo da seru..

12. hahaha jesi li punnolean? ložiš se na nacizam i krimi filmove looljebeni

13. kakav nacizam ne budi glup rajo

14. prenaglio sam malo lolo

15. al stoji da odvratno yvuči tvoja teorija zavere

16. јебено их није поцркало 6 милки, нема шансе

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.