Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Баба ти лоша куварица?
Како ти о Русима, а и Србима, тако ти се и враћа. Буди бољи, па се надај бољем.
Тришо, не, бре, баба ми давно покојна, него руска говна много укусна! Јел ти подржаваш Русе или и теби иде једна маковњача?
ПС. Срећом немам твоју слику па можеш блатити Русе, иначе би ти претио да ћу те окачити поред Лимарове, у све катастре широм Србије да ни ти никада не завршиш посао са нама.
Говна никад нису укусна, немој од покојне баке так да вређаш добре кујне наших старих матрона.
А што се тиче Руса, виш', ја сам ту врло подељен, не волим да једем од других људи говна, па ако морам да бирам мора се урачунати каки је ту интерес за мене, шта ћу од тог говнета да добијем, дал ће бити лепо умотано у цветић од рубаља или еврића и шта буде вредније (не прихватам доларе, то ружније од било ког говнета).
Granjka, vulgarni zaštitnik slovenskog pravoslavlja. Nekako pajtonovski.
Ja niti sam za niti protiv. Nije lepo otkidati drugima teritoriju, a nije lepo ni doći na vlast pomoću nacista koji tvrde da treba seći glave drugim narodima, uz amin najdemokratskijih svetskih država.
И то огроман финансијски амин пре свега. Управо због тога могу да разумем Русе. А ту је и страх да ће Вашингтон и Брисел сутра можда спонзорисати сличне нереде и у Москви, ако им се приближе тако што ће поставити марионетску власт непосредно близу руске границе. Нисам неки русофил, али мислим да та антируска страна није ништа боља од Руса и помало ми је драго да НАТО види да нису једини који могу да пишају по међународном праву, ако то право уопште још постоји.
Otkud ti da postoji, majke ti? Ne znam ni da je ikad postojalo.
Ovaj mesa nakad bio kul lik. Droga mu pojela mozak
Ја мислим да постоји или сам оно негде другде прочитао да Деда Мраз доноси пакетиће 25. децембра католичкој деци, а српској православној деци за Нову годину, пошто наша традиција не налаже да се деле пакетићи за Божић.
Грањка, вулгарни подјебавач антисловенског лупетања. Некако катастарски.
Тришо, ајде не буди као неки, него схвати зајебанцију. Спрдња, зезање. Конташ? Све се слажем сас тебе, осим овога за доларе. Мени су некако симпатични. Немам ништа против истих.
Granjka, čovek-funkcija. Tražiš neprijatelja gde ga nema.
http://images6.alphacoders.com/314/314958.jpg
Срета-Штета лајковао аватар
Добро ти стоји, слаже се некако са твојом личношћу. :Д
Ево да буде у складу са темом и државном службом. Јел Путинатор бољи?
Није. Арнолд изгледа бесније.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201210/247994/medium_5008312__72e128887e4eb828c24179db007d78b7.jpg
Granjka, čovek koji ima redak potencijal da svojom odbranom Rusije i slovenstva napravi od iskrenog rusofila i slavenofila žestokog rusomrsca. Pazi se da te ne otkriju Ameri, odmah da te iskoriste kao ultimativno oružje, recimo u Belorusiji.
Putin se razveo, pogazio svetost braka, napravio budalu od popa-matičara zaklinjući se na vječnu obavezanost.
Ако је ово истина, онда је тај нови ``русомрзац`` обична будала, јер паметног човека нико жив не може направити у нешто што он никада није био, посебно не мрзитељ нечега што воли и поштује. Јеси ли ти овде мислио на себе Лимени?
Па и Вучић исто. И Тадић исто. Све мој до мога. Онај Мркоњић вода се с оном певаљком, ваш Ђукановић беше нешто се вукао са неком манекенком. Клинтон, Саркози, Берлускони... Све гад до гада. Само су се Слоба и Мира волели.
Naravno da nisam, ne možeš ti mene pokolebati u mojoj rusofiliji, mislio sam teoretski čisto. Znaš koliko ih ima koji vole nešto a ne znaju šta u stvari vole.
Знам, људи немају појма шта значи реч ``волети``, тако да немој узимати за озбиљно када ти неко каже да нешто воли. Најчуднији коментар који сам чуо у свом животу је био пре пар година, када ми је једна средњовечна кева рекла да је она православка, и да верује у Бога и то, а да њени нису комунисти него су ``православци до јаја``. Такође сам видео камарилу ``верника`` који псују Бога и камарилу атеиста који ``рабе`` религиозне изразе у афримативном контексту.
Ништа више не може да ме изненади.
Ако није реч о теби, шта лупаш онда мајке ти миле? Што си нервозан толико? Где ти је духовитост?