ПЕТИЦИЈА: Дозволити људима приступ гробљу
  • G

Ствар је из наслова јасна. Оно што није јасно јесте критеријум по коме се нешто брише, без обзира што се посетиоцима свиђа. Сви ми некрофили осећамо се празно јер су нам неки постери, дефиниције и реакције убијени и депротовани на гробље. Е, сад - какви сте ви модератори то људи да нам ограничите приступ гробљу? Макар у нашем народу постоји велики култ предака, па је ред да имамо и култ покојних радова на Вукајилији. Дајте свима демократски, јаван приступ гробљу, како би могли да посетимо своје покојне радове.
    Ако сте и брутални као Шиптари, у реду је, ваша је власт, па вам се може. Али допустите нам онда пар дана у години да можемо да обиђемо гробље.
    Иако ова петиција нема смисла, ето да пробамо да видимо како нема демократије. Ко је за?

• paninaro

Šta ti treba sa groblja, Granjka. daj autora i sve ću ti iskopati. Samo da znaš, na groblju nema ništa interesantno.

• Џорди

По милионити пут, да, хоћемо, и по милиони пут ћемо издувати.

• M

Pa imaš pristup groblju, samo ti treba pehar.

• M

E da, i ima samo groblje definicija, postera i reakcije nema niti je ikad postojalo.

• Hogar_Strašni™

Dajte nam groblje za postere i reakcije! Ko jebe definicije...

• M

Nemojte omogućavat groblje svega vam, ima da se navade metalske sotonjare neće se moć disat od njih.

• kizo

Brate, koje jeziva baba. Koji jeziv glas. Koja jeziva replika.

• dusan1001

Koliko je genijalna baba

• merci

Idemo na groblju

+1

• Glavni

KO VAM BRANI DA IDETE NA GROBLJE

• Џорди

ја оћу на гробљу

• Zabavna_pojava

Ja sam bio na groblju,i nije nešto posebno,mnogo mrtva atmosfera...

• Hogar_Strašni™

Strato.
    Ja sam bio na groblju,i nije nešto posebno,mnogo mrtva atmosfera...

PIŠAJ PO SIROT'NJI

• kizo

VI DA STE KAKVI LJUDI VI BI IŠLI NA GROBLJE ČEŠĆE PUTA; A NE SAMO NA ZADUŠNICE!!

• Марко 

ко је јебени страто и откуд му круна?

овим постерџијама и реагџијама укинути привилегије

• G

Пани, ја хоћу МОЈЕ! Туђе ми не треба. А нисам знао да нема гробљета за постере и реакције. И сада опет морам да правим дупле реакције и постере... Не капирам поенту целог сајта ако од 5 људи зависи цео његов садржај.

• Truleks Krpa

za. svako svoje da može da vidi.