Зашто мрзите Београд?

1. Enemi, samo da ti kažem, u mojoj šumi konkretno počinje jedna od pritoka Save, a ujedno i Dunava, samim tim i bugarske Mokraćne lokve. Nek se beogradžanima od mađije ko što je Natnat mota po glavi sledeće, koliko je mađije Kizo darivo Beogradu?

2. Шта је то твоје говно на ових наших 2 милиона? И док то из притокине притоке притока стигне, па то ти је већ шесто колено. То већ попију све ови пре границе...

3. Beogracki akcenat pederski!

Ubiću te metkom u čelo.

4. Ja leti odem na štrand i pišam da pošaljem beogradu malo svoje mađije!

5. Da ti kažem i sledeće. Računaj da u Savu pišaju bečki konjušari, ustaše, mudžahedini i međedi. o Dunavu da ne pričam. Tu ima i zapadne mađije. Ali, vi volite sve švapsko, pa što bi vam govna smetala.

6. Па ти мислиш да ми пијемо воду из Саве и Дунава јбт?

7. A onda je tu i Morava, sa šiptarskim i makedonskim govnima. Beograd nije grad, već septička jama Evrope.

8. beograd treba da se otcepi od ostatka srbije,jer ostatak srbije smrdi na kravlje govno ucemereno na suncu preko 76 dana

9. De ne kvari koncepciju jebenu, enemi. A plus, ja sam Bosanac. Ne moram da zna ništa.

10. Дообро де, настави са активностима, ништа нисам реко.

11. A plus, ja sam Bosanac. Ne moram da zna ništa.

11. božja zapovijest.

12. Ček što sam ja mislio da je enemi iz niša.Enemi se prodo za malo beograckih para enemi izdajo!

13. JOŠ NAUČIO PADEŽE DA ZVUČI KAO PRAVI BEOGRAĐANIN

14. beograd treba da se otcepi od ostatka srbije,jer ostatak srbije smrdi na kravlje govno ucemereno na suncu preko 76 dana

axaxaxaxaxaxaxaxa

15. kad živiš u bg a pritom nemaš nikakve kvalitete kao individua onda kreneš da potenciraš to što živiš u bg kao neku svoju vrlinu, uzvišenost, jebemliga koj kurac.

16. Ček što sam ja mislio da je enemi iz niša.

Зато што навијам за Раднички из Ниша, па ја сам бре отелотворење децентрализације а ви ме овде нападате, срамота...

17. slazem se da beograd treba da se otcepi od srbije.sto pre to bolje.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.