Зашто мрзите Београд?

1. sranje je jer ne možeš dobro i jeftino jesti, ni piti

U brate koliko si ovde omašio.

2. Ја сам на бајлону појео пљеску за 140 динара и то коњску!

3. bili ste pod turcima do 1867.

4. tu smjesu za pljeskavicu prave cigani od kerova, a smjesu miješaju nogama i dlakavim kurcom
    i neka vam je tako, oće to kada se prema ciganima ponašate kao prema ljudskim bićima
    humanizacija životinja je zločin protiv prirode
    tako su i ameri radili sa crncima, sada im isti jebu ćerke i predsjednikuju im

5. Млого је скупоћа (мада не толико у односу на НС), возови за јужну пругу иду преко Бегеа па треба преседати и људе (ове које ја познајем а да су отален) јебено мрзи да прошетају, него за 400 метара ватају тролу или бус (илити ''БАС'' на београдском). Али, укините оно за алкохол после 10 и све ћу опростити.

6. За ове што троше много времена по бусевима.
    КАСТЕ СИРОТИЊА, ГНУШАМ СЕ ГСПА КОЛИМА СЕ БРЖЕ СТИЖЕ екекекек

људе (ове које ја познајем а да су отален) јебено мрзи да прошетају, него за 400 метара ватају тролу или бус

Кад нема кола, пичим пешке, ал знам на шта мислиш.

7. Имао сам ситуацију да ми је другар оданде објашњавао како који превоз да хватам да дођем од железничке до Божидарца, кад сам погледо на гугл мапи, само сам реко ''иди друже укурац'' и крено полако чобански, пешке узбрдо

8. Beograd je jedini grad u Srbiji u kom možeš da se izgubiš, pošto ima preko tri ulice i preko tri semafora

9. U 21 veku se u bilo kojem gradu planete može izgubiti eventualno neko kalibra Vejv Rajdera.

10. Не мрзим Београд, мрзим дошљачку банду која у њему живи

11. Ne računam žene njima je bazično sjebanija ta veština.

12. Вокаси
    Ја сам на бајлону појео пљеску за 140 динара и то коњску!

Jes slučajno primetio da nema pasa lutalica oko pijace?

13. Kad god sam se cimao po Beogradu više od 3 sata zabolela me je glOOOva. Valjda što živim podno Kosmaja pa ovde čist vazdu. Ne mrzim taman posla, pa to je naša prestonica i oni vode računa o nama. Mi lepo pošaljemo sve pare u Bg a oni nam daju kad treba i koliko treba. Nema šta da bijemo mozak. Ko učiteljica na ekskurziji u osnovnoj.

14. Beograd je selendra, kakav veliki grad, o cemu pricate ljudi? Sto kaze Dzoni, 3 milijuna, sretnem svakih 5 minuta nekog. Gradski prevoz je sranje, i plus ljudi voze kao manijaci, parkiraju se gde ne sme, sva cetiri u zutoj,itd, i samim tim jos sranjiJim cine taj isti prevoz. Mada recimo, sednes u tramvaj i picis. Cene variraju, grad kao grad kad pogledas druge prestonice i druge gradove, nije skup, ali s obzirom kako zivimo, na neki nacin i jeste. Opet, ima dovoljno do jaja mesta i za one sa manje kesa, da se ne osete "manjim".
    Ne zraci lepotom, ali je lep na svoj nacin. Svakako ne bih mogao nigde drugde da zivim, ovaj grad ima nesto sto drugi nemaju. Crnogorce.

EDIT: A mrzim ga zato sto ljudi smrde u gradskom prevozu! OPAAA!

15. НБГД ЈЕБЕ БАШ СИЛОВИТО, ПУШИТЕ ГА ДУШМАЊИ

16. Ja sam iz BiH, ali ne mrzim Beograd. Pozdrav svim dobrim ljudima.

17. hahaha i vi tuzlaci pišate po sirotinji iz gračanice

18. Kul je BG. Bio sam stotinu puta i još ću, kad god uzmognem. Treba čovjek da provede tamo jedno vrijeme da bi mogao da kaže sviđa li mu se ili ne. Ja volim da odem, vjerovatno bih se prilagodio i životu.

19. dobar je bg, volim bg. lep je novi sad i sve to al to je brale mrtav grad koji može biti zanimljiv samo nekome ko je došao pre par godina i ne zna ljude ni mesta, koji su isti i kojih je malo. bg zakon

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.