Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Volim ga jer je jedini grad do koga mogu stići za pola sata iz svoje palanke, mrzim ga što se upravo vozam s kraja na kraj da bih kupio jedne pantalone, a to se u Obrenovcu ne bi desilo jer je sve u centru, a ovako sam dao na prevoz pola vrednosti pantalona, a pantalone nisam našao. I da, volim ga što Sepultura nikad ne bi došla u Obrenovac, a u Bg će uskoro.
A MRZIM GA ZBOG TOGA ŠTO NAM UZIMA NOVCE
Nije mrznja nego zavist.
Јер су људи говна.
Da, u principu ne može se na osnovu predrasuda oceniti BG. Mora jedno vreme čovek da provede živeći u njemu.
grad u kome sam već petu godinu, naravno da ga ne mrzim, jer ga ne znam. beograd prima sve, do jaj.
A i šta koji moj, kako možeš "mrziti" grad, bilo koji?
i malo me iritira kako pričaju beograđani, ima nečeg jako fejk u njihovom naglasku, zvuče kao naložene gedže koje govore mojne tebra loolok
Ne mrzim ni jedan grad. Mrzim Dorćol i Voždovac. Turski šabani!
zbog 3 bureka od 780 din.
zanimljivo mi je kako pricate o beogradu, kao o nekom inostranstvu (kao, dodjes, prihvatis kulturu, sredinu kurac palac).
svi smo bre u istom camcu (govnima), sta prihvatas ovo-ono... kultura ista, gde god. mozda obicaji ne, ali kultura i ponasanje, isto. nema navikavanja, naviknut si ti na to.
beograd, nis, novi sad, banjaluka, zagreb, skoplje, sve to isto, verujte mi na rec. samo negde vece plate, negde manje, pa dodje do izdrkavanja bogatijih nad sirotinjom, i njihovog misljenja da su veca gospoda. promeni to, promenice se i ostalo (ovi drugi ce poceti da se izdrkavaju, kao mi smo gospoda).
danas "mi gospoda vi seljaci", sutra se promeni pa postane "mi domacini vi proleteri bez gaca", a uvek ista prica.
nemoz da kazes mrzim beograd... ko da si reko mrzim srbiju. ko za svaki grad da kazes to.
mrzis odredjene ljude iz begrada. mrzim ih i ja. ali tih istih imas u svakom gradu.
krivo im je zato sto zive u pripizdinama,zato mrze beograd
tako je ljudi, BEOGRADE ODJEBI OD ZEMUNA
Auuuu Džonatane, usra me, po pola života provedoh i tam i vam :)
Вождовац је и некако добар, навикао сам се на њега, само морам да пазим да паркирам кола близу прозора да ми их не обију.
Ајде дорћол, они јесу Турци, АЛ РОДНО СЕЛО ВОЈВОДЕ СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА КОЈИ ВАС ЈЕ ОСЛОБОДИО АУСТРОУГАРСКЕ, ТАМНИЦЕ НАРОДА, ПА НИЈЕ ТЕ СРАМОТА ТЕ МОДЕРАТОРСКЕ ПОЗИЦИЈЕ?
http://www.youtube.com/watch?v=i4GycSXSSx4
Na Voždovcu je bre Trošarina i Pera Ždera neuništivi...Ima li šta jače od toga?
И многе друге зајебане фаце, Натнат. :Д
Nećemo sad Kristijana da spominjemo.
Зато што због Београда умире цела Србија. Београд је требало да забрани долазак било ког руралца, гуњаша и опанчара, као и стално насељавање истих не зато што су то такви какви су, већ зато што су потребнији у унутрашњости. Изађеш у Београд, све најбоље рибе и најспособнији мушкарци су ту. А варошице и села умиру и нестају. Није довољно што паре иду у БГ као центру Србије, већ и тате и маме продају последње метре њиве и задњу краву да би им ћера мешала гузицу по Стефан Брауну и сплавовима, а син шетао неку ``заклету Београђанку`` која је уствари из неке мање варошице, али лаже као пас да би се понашала као кучка. ЕНТЕР. ПОШАЉИ.