DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. IDEMO DO 5000 STRANA!

2. argumenti zašto verujem ili IMA GA, DA JE KO MAČKA
    (ovo sam od babe čuo, a kad olanikova baba može biti legitiman argument na temi, može i moja)
    1. ne postoji ništa da nije stvoreno
    (a sve stvoreno ima tvorca)
    odnosno, kako zamišljate da je u ničemu i iz ničega nastalo NEŠTO

2. mnogo smešno je verovati u božije atribute nauke (u smislu prepotencije da će ljudi, tj grupa američkih naučnika, samo ako im se da dovoljno vremena i sredstava, objadniti SVE - oće kurac)
    3. idu mi na kurac ateisti (agresivniji su u dokazivanju svog neverovanja od smaranja najdosadnijih misionara)

3. odlicni argumenti,dokazao si da bog postoji moze kljuc na temu

4. Ovaj moj post je nastao u mojem mozgu. Dakle svaki zapis nastaje u mozgu autora. Potreban mi je jedan ateista da se složi.

5. odlicni argumenti,dokazao si da bog postoji moze kljuc na temu

evo primera za ateistički nadmeni stav
    kontrargumentacija im je jaka u pičku materinu
    ONI SE PODSMEHNU, ONI SU IRONIČNI, ONI S VISINE ŠUKNU

a kurca
    što ne traži katanac iza svoje babe a ne moje

6. ja samo da vam kazem da verujem da bog postoji ali mi tacno puca kurac da objasnjavam zasto i da se natezem sa nekim ko misli da ne postoji. smatram da je vera, moze i taj termin nebitno je, unitrasnja stvar svakog coveka i totalno je debilno mahati njome i ubedjivati druge da je ispravna. Isto vazi i za one koji ne veruju. Verujes? Ok. Ne verujes? Ok.

7. u ničemu i iz ničega

jbt.

8. ALO OĆE NEKO DA POTVRDI DA JE OVAJ MOJ POST NASTAO U MOJOJ GLAVI?

9. drugo je u švajcarskoj celte
    nemoj se podsmevaš argumentima zemlje u razvoju

10. Bog postoji, DOKAZI.

bio/la sam u manastiru, izlečen mi je rak,sida,neka opaka boleština
    prekrstio sam se pred kontrolni/ispit i pomolio,dobih 5/10
    bio sam u crkvi pred utakmicu,pobedili smo

Bog ne postoji DOKAZI

Izlečen/a si posredstvom lekova koji su ti davani pre odlaska u manastir
    Dobio si dobru ocenu , jer si učio
    Pobedili ste jer ste trenirali i borili ste se.

EDIT: Jebiga, ali meni ove rasprave uvek ovako izgledaju.

11. Kakvo banalizovanje. Neće ti ništa pomoći što si se prekrstio pred kontrolni ako nisi učio i ako ne veruješ da će ti pomoći.
    ČUVAJ SE I JA TE ČUVAM

12. Ove rasprave su kao zvezda-partizan

13. ja recimo ne verujem da bog postoji u obliku u kom ga zamisljaju religije, ali da postoji unutar coveka i covek ne postoji bez njega, i da je bog ustvari verovanje. nije stvorio svemir, ali se razvio iz covekovog uma i stvorio ono sto je covek danas.

14. Delije pobede!
    SKECH

15. Na bar josh 50 foruma se vodi ista ovakva rasprava

#najboljatemanasajtu

16. E, pseto je u pravu, kad bi svako svakog ostavio na miru, da se ljudi slože da se ne slažu. Nije baš veliki broj konkretnih akcija oko kojih se ateisti i vernici ne bi slagali: zajedno nikoga ne bi ubijali, ne bi mučili, zajedno bi voleli sve ljude, bez obzira na to kakvi su, svima opraštali i u svima videli čoveka. Vernici bi čitali svoje religiozne spise i išli u svoje hramove, ili ne, kako hoće (pošto vidim u Srbiji sve crkve dupke pune i svi čitaju Bibliju, i 95 posto vernika, a Vjeruju ne zna 99 posto tih vernika, niti da navede jevanđeliste), a ateisti ne bi išli u crkve i ostavljali bi vernike da rade šta hoće. To bi bilo lepo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.