Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
(a sve stvoreno ima tvorca)
odnosno, kako zamišljate da je u ničemu i iz ničega nastalo NEŠTO
ja sam objasnio kako zamisljam
ali svejedno i da nisam,ako ne postoji objasnjenje,ne znaci automatski da je chika sa neba to uradio
ne,nego ce grupa popova i hodzi objasniti sve...bozji atributi jebeni,au...sta reci na ovo i kako si ovo uopste nazvao argumentom...ti ljudi imaju dokaze za ono sto govre i dokazi su pristupni svima...da bog postoji ne postoji ni jedan dokaz,niti bilo sta slicno
ma vazi...zato se na temi o dnk postujes post o tome kako su ateisti debili i slicno...trudim se da budem tolerantan prema ljudima koji veruju u chiku na nebu koji upravlja svime i jesam,al ne prema onima koji su u fazonu ,,nauka je sranje,kako neko moze da veruje u to ahahah,zna se da je bog stvorio svet za 6 dana itd)...vi vernici niste bas u poziciji mnogo da se kurcite jer nemate nista,dok nauka ima d-o-k-a-z-e i ne lici na bajku za sestogodisnju decu
edit
i da po cemu je ovo ARGUMENT ??
http://www.dodaj.rs/f/2r/Oe/4I26DT1j/101749531418514731759491.jpg
kolko dobra misao!
celt jel igramo?
edit: vecheraske
e ovako nesto i ja razmisljam
+1
baš to
vucicpeder je grobar, dakle komunjara, dakle ateista
i neka je, svako ima pravo da navija za pogrešan klub
ali mi jako ide na kurac kad dođe da mi objasni kako grešim
i u tripu je da ima pravo na to
i da jebo bi majku i zemlji u kojoj je Sinod u ulozi u kojoj je do skora bio CK
ali u takvoj nismo živeli
NAUKA VS RELIGIJA dok Darvin,Njutn,Ajnštajn,Sv.Petar,Pavle i Jevdohije piju piće kod Marije Magdalene kući.
Naravno kompleksnije dosta ali ukratko je tako nesto
Bog postoji kao Isus Hrist i tačka. Sve ostalo je neprihvatljivo.
Ovaj, u stvari Bog je čovek koji je u budućnosti evoluirao, kroz nekoliko milijardi godina postao svemoćan i vratio se u prošlost da ispuni svoj determinirani zadatak upravljanja evolucijom primitivnog čoveka, kojom će ovaj jednog dana postati Bog koji će jednog dana poći u prošlost da upravlja evolucijom primitivnog čoveka koje će jednog dana postati Bog itd.?
rasni konju, nauci prvo da budes hriscanin. isus hrist nije bog u hriscanstvu
Pa naravno vald da bi bilo bolje. Ili da se pobijemo oko toga da li postoji ili ne?
Crkve jesu prazne. Hoces moje objasnjenje zasto u crkvu idem samo ponekad? Smatram da mi izmedju mene i boga(sta god to bilo) ne treba posrednik. Mogu ja sa njim(ooet sta god to bilo) da se povezem na bilo kom mestu u bilo koje vreme i na nacin na koji to meni odgovara
Pozdrav, Rasni
http://www.dollsofindia.com/dollsofindiaimages/paintings3/shiva_poster_QM35_l.jpg
Isus Hrist je sin Boga, odnosno deo Sv trojstva. I on jeste Bog.
pravo na lični ateizam ne znači pravo na koletivno uterivanje ateizma
i obrnuto
samo to sam teo da kažem
Da,a đavo je isprdak neke pijane budale koja je na proplancima albanije silovala kozu, pa se zato predstavlha s rogovima????
U w0t m8?
Ateisti su kao pederi. Stalno pokušavaju da dokažu da je u redu biti kao oni i time ti ispiraju mozak.
Koliko jedenja govana na sajtu za igranje haksa i agara
Uleti ti kara