DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Unosim armine. I smatram da cak nije ni bitno da li verujes ili ne tako neke situacije su kul jer se porodica ujedini i oseca se neko jedinstvo, vera u prave vrednosti, sloga itd

2. ja sa svakim pivom koje unesem u sebe postajem sve gorljiviji vernik
    tačno da sam popio još koje do jutra bu se zamonašio

jebem vas trezne, verujte u veliki prasak i pijte kenijadu

3. po bibliji bog ubio skoro 2,5mil ljudi sotona samo 10, ko je ovde milostiv i oprasta ?

4. LooooooL evo ga i Jupiterac zvani Mlečni auto put. Sine imaš 12 godina i znam da su na tebe veliki uticaj ostavili baba i deda što te čuvaju jer vrtići više neće da te prime. Ali to što ti oni pričaju su komunistkčke laži.

5. sveti nepotizam, imacemo do 2100. bar jos 5 bogova

6. ako je bog sveto trojstvo kako je onda bio bog i pre svetog trojstva dok pravio eve i adame i poplave i ostalo. tad isus hrist nije ni bio, al postojao orginalni bog.

7. jebem vas trezne, verujte u veliki prasak i pijte kenijadu

eto director...bitno je da su ateisti arogantni...

8. ateisti su arogantni,ko ne veruje u boga mora da je komunjara

9. jok pravi Bog je Sedmorica mladih sekretara skoja

10. E naći ću tvoj post gde pišeš kako poštuješ običaje, pališ sveće i to.
    KUKAVICE

11. i ja se krstim na slavi, lozim badnjak, za bozic i praznike cestitam, ponekad i zapalim svecu kad mi kaze keva-ne znam ni za sta treba i kad, i cutim boli me kurac, sta cu sad da se svadjam sa familijom i babama...
    moze religija ko sto sam pisao, nesto sto povezuje narod, obicaji, tradicija itd. ali ove cike sto potapaju svet jer je popizdeo na ljude i te fazone ajte molim vas

12. Rasni jbt, što si ti opterećen godinama, iskreno ok si ovako ali ko da si iskompleksiran jer si jedan od mlađih, ako ne i najmlađi ovde.

13. Ateisti vecinom i jesu arogantni i nametljivi po pitanju ateizma. Ateista ne propusta priliku da kad cuje "vera/bog/pravoslavlje....." krene da sere po vernicima i ugusi sve prisutne svojom spikom

14. Eto vidiš i ti si pasivni vernik. Sad čekaj neko boleščinu pa ćeš početi da ideš i u crkvu i pod Ostrog...

15. a vernici to ne rade??...ma vazi
    ateista barem ima dokaze za ono sto govori

16. da se ne doticem jos divljih religija, tipa sto muslimani ne jedu preko dana i onda bleje nocu i prezderavaju se hahahahahahha glupani glupi, pa koliko zatucan treba da budes

mada opet okolina igra veliku ulogu, kad se ocekuje od tebe nesto da radis i da verujes, mada savremeno doba, sva znanja sveta dostupna klikom jednim jbt, zato se sve vise ljudi budi i polako uvidja istinu i svet oko sebe

17. Najgori su ovi ateisti a kasnije vernici. Pretužno.
    ili ovi ateisti a u stvari sve poštuju.

18. ateisti su arogantni,ko ne veruje u boga mora da je komunjara

ma u pravu si za ovo
    jeste tako zazvučalo, al sam se samo zajebavo

i da, to jeste taj obrazac o kome obojica pričamo
    SVAKO NAPUŠAVANJE SUPROTNOG STAVA U OVOJ TEMI JE KURAC
    skroz, ali skroz lična stvar

veruj, ne veruj, al jebeno ne smaraj s tim

banujte krpu i rasnog!

19. Rasni
    Glup si kao točak. Ako ne možeš da razumeš sveto trojstvo onda si stvarno glup i nema ti pomoći. Imaš jednu gangliju za igranje agara, ali ti je i ona zakržljala.

gimn. prozivka

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.